Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groen wonen, dichtbij het centrum: voor deze nieuwbouwwoningen kun jij je nu inschrijven!

Aangeboden door VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. 11 april 2020

Heb jij altijd al in een groene omgeving willen wonen, maar ligt je hart ook bij de (straks weer) bruisende stad? Een wijntje kunnen drinken op je dakterras, terwijl de kinderen spelen in de wadi. Genieten van een vrij uitzicht en ook zo de stad in kunnen lopen voor een snelle boodschap. Misschien woon jij binnenkort wel op deze bijzondere plek in Groningen. Dromen mag altijd toch?

De Meeuwen is één van de nieuwste buurten in Groningen in de populaire wijk Oosterpoort. De locatie ligt dichtbij het Winschoterdiep, tussen de Europaweg en de Barkmolenstraat, Er komen maar liefst 68 koopwoningen en 17 vrije sector huurwoningen. Yay!

De Meeuwen

Het voordeel van wonen in De Meeuwen is dat alles binnen handbereik ligt. Met een paar minuten fietsen ben je in het centrum of rijd je met je auto de snelweg op. Ideaal voor Groningers die buiten de stad werken en ideaal voor stedelingen die houden van het dorpsgevoel.

Beeld | VanWonen

Je komt te wonen in een gezellige buurt. Hier zijn jouw buren geen vreemden en zorg je samen voor een prettige leefomgeving. Dit woonproject is bijvoorbeeld tot stand gekomen in samenspraak met de buurtbewoners. ”Wij zijn enorm trots op dit project, wat dankzij ideeën van de gehele buurt gerealiseerd zal worden ”, vertelt Jasja Scholtens, verkoopmanager bij VanWonen.

Over de woningen

Altijd al willen wonen in een architectonisch hoogstandje? De woningen zijn ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Dit zie je vooral aan de bijzondere gevels en de details in het metselwerk.

Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd, worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepomp. Dankzij het ventilatiesysteem wordt het in de zomer nooit benauwd in de woning en in de winter wordt de geventileerde lucht verwarmd. Je hoeft sowieso nooit koude voeten te krijgen, want de woningen hebben vloerverwarming!

Beeld | VanWonen
Beeld | VanWonen
Beeld | VanWonen

 

De twee blokjes woningen in het binnengebied, net als de huurwoningen, tellen drie woonlagen. De woningen grenzend aan de Europaweg, zijn vier lagen hoog. Omdat deze woningen zich dichtbij de stadsring bevinden, wordt er onder andere geluidswerend glas aangebracht om geluidshinder in de woning zoveel mogelijk te voorkomen. Good to know!

Wanneer kun je er in?

Ben jij al aan het dromen over betere tijden en misschien wel een nieuwe woning? Sta je te trappelen om je intrek te nemen in De Meeuwen?

Je zult nog even geduld moeten hebben want het project is nog in ontwikkeling. De bouw van De Meeuwen start in december en wordt naar verwachting begin 2022 afgerond. Op de huurwoningen kan in de tweede helft van 2021 gereageerd worden.

Beeld | VanWonen
Beeld | VanWonen
Beeld | VanWonen
Beeld | VanWonen

Inschrijven

Zoek je een koopwoning? Dan kun jij je wel alvast inschrijven op de nog beschikbare bouwnummers. In de pre-sale fase is het namelijk mogelijk om een woning van jouw voorkeur te reserveren. Zo kun jij je alvast oriënteren op de woning en financieringsmogelijkheden. In een persoonlijk gesprek laten de medewerkers van VanWonen voorlopige tekeningen zien en kijken jullie samen naar de indeling van de woning. Ook jouw woonwensen komen aan bod, zodat het huis helemaal jouw thuis wordt.

VanWonen doet er tijdens de realisatie van dit woonproject alles aan om het coronavirus niet over te dragen. Omdat informatiebijeenkomsten nu niet plaats kunnen vinden, worden er digitale mogelijkheden volop benut. Geïnteresseerden krijgen toegang tot video’s en worden zoveel mogelijk telefonisch, via videobellen en nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van de ontwikkeling. Is jouw situatie door de coronacrisis ietwat onzeker? VanWonen levert altijd maatwerk en denkt graag met je mee!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.. Meer over VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. ontdekken?

VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V. dienstverlening

Willemsvaart 21, Zwolle

Bekijk meer:dienstverlening

adv.