Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WAAR in Groningen heeft een nieuwe webshop: ‘Met producten uit Groningen’

Aangeboden door WAAR Groningen 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR aan de Vismarkt. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Groningen iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

“WAAR staat voor producten met een goed en eerlijk verhaal”, legt Alfred, eigenaar van WAAR Groningen, uit. “We staan voor duurzaam, fairtrade en plasticvrij. Zo komen veel producten gewoon uit Nederland en sommige zelfs uit Groningen. Dat maakt lokaal shoppen zo leuk, want we hebben bijvoorbeeld limoncello uit Peize en kaarsen van de Martinitoren uit Groningen. En voor iedereen die liever niet naar de winkel wil, hebben we sinds kort een lokale webshop. Je kiest dan voor het gemak van online met de voordelen van lokaal.”

Feestelijk pakketje

Met de feestdagen voor de deur zijn veel mensen op zoek naar cadeautjes. Daar heeft WAAR een hele handige oplossing voor: kerstpakketten! In allerlei soorten en maten, zelfs met verschillende thema’s. Denk aan dames, heren, zero waste en duurzaam. “Het zijn onwijs mooie pakketten”, vertelt Alfred. “Daar pakken we dit jaar flink mee uit!”

Foto | WAAR Groningen

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Groningen vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Groningen

En dat is nog niet alles, want ook Alfred heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code IndebuurtGroningen.

Foto | WAAR Groningen

Meer over WAAR Groningen ontdekken?

WAAR Groningen cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Vismarkt 14, Groningen

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.