Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het kan weer: voetbal kijken, bier drinken en patat eten in het stadion van FC Groningen

Door Sharon Bremer 4 juni 2020

Voetballiefhebbers, opgelet! FC Groningen komt met een hele leuke actie voor fans die het stadion en de FC enorm missen: een ‘Snack Tribune’! Vandaag (donderdag 4 juni) opent FC Groningen de horecapunten in het stadion, waar je terecht kan voor patat, bier en eierballen.

De horecapunten aan de noordkant van het stadion worden ingericht als cafetaria. Extra leuk: de gekochte patat, snacks en drankjes mag je nuttigen op de tribune. Ondertussen zijn op de schermen in het stadion de hoogtepunten uit de clubgeschiedenis te zien.

Voetbalbeleving

Elke donderdag tot en met zondag is de FC Groningen Snack Tribune in het Hitachi Capital Mobility Stadion geopend van 16.00 tot 20.00 uur. “We proberen de voetbalbeleving, die FC-supporters al zo lang moeten missen, weer enigszins terug te krijgen”, laat FC Groningen weten. “Een hapje eten, voetbalmomenten terugkijken en ondertussen een goed gesprek met vrienden of familie over FC Groningen. Het kan weer met uitzicht op het veld!”

Hoe werkt het?

Voetbal- en patatliefhebbers komen binnen via ingang 1. Je geeft de bestelling door en haalt deze op bij de horeca-unit, neemt plaats op de tribune en je verlaat het stadion via ingang 2. Op de tribune is een beperkt aantal plekken beschikbaar om te zitten waarbij de maatregel van 1,5 meter afstand altijd in acht wordt genomen. Bestelling en betaling – enkel via PIN – is direct bij binnenkomst. Er wordt bier verkocht aan bezoekers boven de 18 jaar en samenwerking met Begeman’s Retro Food is er een ijskar aanwezig met schepijs.

Foto | FC Groningen

terras groningen

Mag dat, met twee mensen naast elkaar op het terras in Groningen zitten?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...
marc roelaarts

Groningse Marc zingt voor ouderen op twintig meter hoogte: ‘Het is soms enorm emotioneel’

De angst, maatregelen en besluiten rondom het coronavirus hebben er de afgelopen maanden flink ingeh...

[VIDEO] Het is ein-de-lijk 1 juno: de Groningse horeca is weer open en zo ziet dat eruit

De Groningse horeca is weer open! O, o, o, wat hebben we ernaar uitgekeken: de beruchte 1 juno 2020....

adv.