Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je een stageplaats? 5 redenen waarom je bij indebuurt Groningen moet solliciteren

Door Leonie Kort 27 november 2020

Indebuurt Groningen is op zoek naar een stagiair! En wie kan er het beste vertellen hoe leuk en leerzaam een stage bij indebuurt is? Juist, de huidige stagiair. Ik, Leonie Kort, kreeg de eer om als eerste stage te lopen bij indebuurt Groningen. Hierbij een lijstje vol redenen waarom jij mijn stokje straks wilt overnemen. Let’s go!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Het állerleukste online nieuwsplatform

Indebuurt is niet alleen het állerleukste online nieuwsplatform, je schrijft ook nog eens over de mooiste stad van Nederland. Groningen natuurlijk! Indebuurt Groningen houdt met leuke, informele en toegankelijke artikelen Groningers op de hoogte van alle nieuwtjes en verhalen over de stad. Hou je van lokaal nieuws? Dan moet je dus bij indebuurt Groningen zijn!

Foto | indebuurt Groningen

Veel vrijheid

Wil je een artikel schrijven over je favoriete kroeg? Of toch liever een mysterie onderzoeken over de stad die je al tijden wilt ontrafelen? Kan allemaal! Het leuke aan stagelopen bij indebuurt Groningen is dat je enorm veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Uiteraard zijn er een aantal vaste rubrieken die gevuld moeten worden, maar er is voldoende ruimte voor je eigen creatieve ideeën.

Foto | ANP

Leuke collega’s

Met plezier naar je werk? Wederom, dan moet je bij indebuurt Groningen zijn. Op kantoor is de werksfeer top. Je kunt bij je stagebegeleider Sharon terecht voor vragen en tips als je er even niet uit komt, maar ook om te sparren over ideeën voor artikelen. Ook thuiswerken is geen probleem. Via Slack, Google Meet of telefonisch sta je de hele dag in contact met je collega’s.

Ruimte voor ontwikkeling

Je leert bij indebuurt Groningen om leuke, interessante en bovenal mooie artikelen te schrijven, maar dat is niet het enige! Er worden ook allerlei webinars georganiseerd waar je aan kan deelnemen. Ik heb bijvoorbeeld een cursus fotografie gedaan én een webinar over interviewen. Super leerzaam! Verder heerst er echt een feedbackcultuur bij indebuurt, dit betekent dat je altijd iedereen om hulp kunt vragen.

via GIPHY

Een fijne stagevergoeding

Veel ervaring opdoen en gezelligheid is leuk, maar daar kun je geen huur van betalen. Bij indebuurt Groningen krijg je een stagevergoeding van 350 euro per maand. Niet de belangrijkste reden natuurlijk, maar wel mooi meegenomen! Dat betekent meer winkelen óf Ome Duo uitzwaaien.

via GIPHY

Conclusie: twijfel niet langer en solliciteer

Wil je stagelopen bij indebuurt Groningen om mijn plek over te nemen? Bekijk hier de vacature en reageer!

via GIPHY

 

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

adv.