Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Eurosonic Noorderslag gaat wél gewoon door

Door Leonie Kort 18 september 2020

Eurosonic Noorderslag is hét muziekevenement van Groningen. In de schouwburg, kerken, kroegen en andere zalen kun je jaarlijks rondstruinen langs bekende en vooral veel onbekende bandjes en artiesten in Groningen. Ook dit jaar! Al dan niet met een aangepast programma. 

Het hoge woord is eruit: Eurosonic Noorderslag 2021 gaat door!

Programma

Het programma van ESNS vindt plaats van 13 tot en met 16 januari 2021 in Groningen. In verband met de coronamaatregelen zijn er aanpassingen gedaan en vindt er naast fysieke optredens ook een online programma plaats. “Voor de mensen die nog niet mogen, kunnen of durven reizen,” meldt de directie op hun website.

Popsector

Volgens de organisatie is de noodzaak en behoefte om het festival door te laten gaan nog nooit zo groot geweest. “De popsector is hard getroffen,” aldus de directie. Het is belangrijker dan ooit om Europese muziek te stimuleren en Nederlandse artiesten en bands te promoten. Mede door sponsoring en subsidies zullen de ticketprijzen dit jaar lager zijn dan de voorgaande jaren: “Op die manier maken we het evenement toegankelijk voor iedereen,” meldt ESNS.

 

 

 

 

 

 

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

Meer over

Nieuws

adv.