Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Emotionele oproep van Nadï (25) krijgt ook bijval in Groningen #eenzamejongeren

Door Sharon Bremer 14 augustus 2019

De Nijmeegse Nadï van de Watering (25) voelt zich eenzaam. Daarom heeft ze de hashtags #eenzamejongeren en #maatjegezocht in het leven geroepen. Die twee hashtags hebben veel losgemaakt. Ook Groningse jongeren geven op Twitter aan eenzaam te zijn en behoefte te hebben aan contact met anderen. 

Vrijdag was de hashtag #eenzamejongeren trending topic op Twitter, nadat Nadï haar verhaal deed bij Omroep Gelderland. Sindsdien stromen de reacties binnen. Ook jonge Groningers gaven aan op Twitter dat ze graag een netwerk om zich heen willen bouwen. Bijvoorbeeld Kaylee, Wendy en Bianca:

Maatjes!

Ook op zoek naar een maatje? Meer #eenzamejongeren zoals Nadï in de buurt vind je op Twitter onder de zoekterm #eenzamejongeren Groningen. Ga gezellig een drankje doen en wie weet ontstaan er vriendschappen voor het leven! Maar kijk wel uit – zoals met alles via het wereldwijde interwebs – en spreek de eerste keer af op een openbare plek. #gratistip

Jimmy’s

Jimmy’s (dé plek in Groningen waar jongeren terecht kunnen met al hun ideeën, dromen en vragen) gooit in ieder geval de deuren wagenwijd open voor jongeren!

Lees ook

Noorderzon

Bijzondere fotografen brengen Noorderzon in beeld

De mooiste momenten, mensen en optredens van Noorderzon (bijna zover!) worden elk jaar op de gevoeli...
Eiland

Deze bekende Groninger doet mee aan Expeditie Robinson

De namen van de deelnemers aan Expeditie Robinson worden langzamerhand bekend gemaakt. En raad eens?...

adv.