Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pop de champagne: indebuurt is verkozen tot beste nieuwswebsite van het jaar

Door Carin Van der Meij 26 november 2020

Het is feest met een hoofdletter F bij indebuurt! De verkiezingsuitslagen van Website van het Jaar zijn op donderdag 26 november bekendgemaakt. En je raadt het al; indebuurt is in de prijzen gevallen. Niet één, maar twee keer. Wauw!

indebuurt heeft twee awards gewonnen in de categorie ‘nieuws’. Zo mogen wij ons nu de beste en populairste nieuwswebsite van Nederland noemen.

Dank, dank, dank!

Wat zijn we blij met deze prijzen. Alle mensen die op indebuurt hebben gestemd: bedankt. Jullie zijn de beste! Door de huidige maatregelen was een grote uitreiking helaas niet mogelijk, maar dat houdt de mensen van indebuurt niet tegen om een virtueel feestje te vieren.

Tekst loopt door onder afbeelding.

Beeld: indebuurt

Website van het Jaar

Elk jaar worden bedrijven dankzij de Website van het Jaar-verkiezing in het zonnetje gezet. De organisatie is in handen van Multiscope en Emerce. Er zijn verschillende categorieën waar je een publieksprijs mee kan winnen. indebuurt was genomineerd in de categorie ‘nieuws’ en nam het op tegen toppers als AD.nl, NU.nl en Trouw. Iedereen kon online stemmen. Hieronder zie je hoe indebuurt heeft gescoord. Goed om te weten: elke stemmer kon maximaal vijf sterren per onderdeel geven.

Tekst loopt door onder afbeelding.

 

Beeld: Website van het Jaar

Mis niets van Groningen

Elke dag houdt indebuurt je op de hoogte van de leukste plekken, laatste nieuwtjes en populairste verhalen uit Groningen. Abonneer je op de nieuwsbrief en mis niets.


stage indebuurt groningen

Op zoek naar de leukste stage van Groningen? indebuurt zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Groningen! Tenminste...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

Meer over

Nieuws

adv.