Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

What the lak? De eerste do it yourself-nagelsalon is geopend in Groningen

Door Sharon Bremer 18 februari 2020

Liefhebbers van een lakje, opgelet! Groningen is weer heel tof concept rijker: Lak-It. De eerste do it yourself-nagelsalon van Nederland. En daar worden we heel blij van! Hoe dat doe-het-zelfen precies werkt? Lees snel verder. 

Lak-It is in het leven geroepen door nagelstyliste Sarah, eigenaresse van nagelsalon LiLak in Groningen. Iedereen wil graag mooie nagels, toch? Sarah zag gellak en nail art steeds populairder worden. Maar aan mooie nagels hangt een prijskaartje, dus kwam Sarah met deze oplossing: Lak-It, de allereerste do it yourself-nagelsalon aan de Oosterstraat 21. Kun je het zo duur maken als je zelf wil!

Gesneuveld

“Een groot deel van de doelgroep nam het heft in eigen hand”, meldt Sarah op haar website. “YouTube tutorials werden bekeken en goedkope en onbekende producten werden aangeschaft. Vele nagels zijn gesneuveld. Achter een nagelbehandeling zit veel meer kennis dan een beetje lak aanbrengen. Laat staan het verwijderen van het product! Voor de groep waarbij het zelf nagels doen wel goed gaat, zijn vaak de ontwikkelingen en de trends in ‘nagelland’ niet bij te houden en aan te schaffen.”

Een nieuw lakje op je nagels kost 17.50 euro. Wil je op één nagels een geprint patroontje uit de printer? Dat kost 2,50 euro. Glitters en steentjes heb je al vanaf 25 cent. Extra leuk: er is ook allerlei lekkers te krijgen! Zo heb je donuts, spekkoek, wraps en drankjes vanaf 1,80 euro.

Lak-It

“Toen was daar Lak-It! Met behulp van een social media-platform met do’s and don’ts, tutorials, step-by-step guides en toegankelijke workshops leren wij jou alles wat er over nagels te leren valt”, aldus Sarah. “In de salon hebben wij alle soorten nail art, kleuren, steentjes, folies en glitters. Onze Gellak Mixing Pens geven je de mogelijkheid oneindig veel kleuren te maken.”

Nagelprinter

Maar dat is niet alles! Om hét perfecte patroontje op je nagels te krijgen, heeft Lak-It nagelprinters. “Met behulp van onze stoere roze nagelprinter is geen design meer te gek voor jou! Dit is de toekomst. Mooie, gelakte design nagels. Door de ontwikkelingen van technologie, nu voor iedereen toegankelijk.”


kledingwinkels

Na alle kledingwinkels en horeca opent binnenkort deze winkel in Groningen

Er gebeurt zóveel in Groningen op het gebied van nieuwe winkels en horeca dat het soms niet meer vol...

Wil je zien: dit Groningse grachtenpand uit de middeleeuwen

Eén van onze favoriete Instagramaccounts is Funda’s Finest. De meest bijzondere huizen komen voorbij...
Station Groningen verbouwd

Station Groningen wordt hélemaal verbouwd (en dat duurt vier jaar)

Say what? Is 'ons' hoofdstation nét verkozen tot mooiste station van Nederland, gaan ze 'm verbouwen...

adv.