Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Sting komt weer in Groningen en dat wordt een Distrikt Nørrebro in 2020

Door Sharon Bremer 7 oktober 2019

In november opent een pop-up store van de Sting in de Herestraat. Vinden we leuk! En breaking news: deze pop-up store wordt aan het begin van 2020 omgetoverd tot een Distrikt Nørrebro store, een andere formule van dezelfde keten als The Sting. 

Nog even geduld, maar in november opent The Sting tijdelijk in Groningen en kunnen we weer volop shoppen. De precieze datum waarop de pop-up store opent is nog niet bekend. Na een aantal maanden wordt de pop-up store omgebouwd tot Distrikt Nørrebro, een kledingwinkel met dezelfde formule als The Sting en tevens onderdeel van de winkelketen. De keten verkoopt kleding en accessoires en heeft al winkels in andere steden in Nederland.

The Sting en Distrikt Nørrebro

The Sting heeft een groeiplan waarbij de omzet binnen een aantal jaar flink moet oplopen. Het modeconcern stak een aantal jaar geleden onder meer twintig miljoen euro in een nieuwe keten onder de naam Distrikt Nørrebro. “Een enthousiast team bij onze inkoop wil graag winkels openen van dit merk”, vertelt oprichter Herman Franzen in Het Financieele Dagblad. Distrikt Nørrebro is volgens hem ‘basic kleding, maar ook van het soort dat je naar je werk aan kunt’. Het merk is al sinds 2015 bij The Sting te koop.


Lees ook

The Stockroom

The Stockroom: een speakeasy bar in hartje Stad

Hij zit er wel, maar je ziet 'm niet: The Stockroom. Een 'speakeasy'-cocktailbar verstopt in de Oost...
roken rookruimte

Nicotinelovers opgelet: paffen in rookruimte van horecazaken nu verboden

Steek jij graag een sigaretje op in de rokersruimte van je favoriete café? Dat gaat in de toekomst n...
local

Leuk volgens local Soraya: ‘Hier zijn de feestjes altijd top geregeld’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont of werkt kent vaak de allerbeste ple...

adv.