Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar! Deze nieuwe voordeelwinkel opent binnenkort in de Herestraat

Door Sharon Bremer 10 augustus 2020

We moeten nog even geduld hebben, maar na de zomer opent er een nieuwe winkel in de Herestraat. En na alle nieuwe horecazaken die er de afgelopen tijd bij zijn gekomen in Groningen, werd het wel weer tijd voor iets anders. Welke voordeelwinkel een plekje krijgt in de drukste winkelstraat van de binnenstad? 

Normal, zo heet de nieuwe winkel. Het is onderdeel van een Deense winkelketen waar je voordelig kunt shoppen. Zoals gezegd, we moeten nog even geduld hebben: de nieuwe winkel opent pas in oktober de deuren in de Herestraat.

Merkartikelen en meer

Wat ze er precies verkopen? Van alles! Persoonlijke verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen, cosmetica, kantoorartikelen, health food, dranken, zoetwaren en nog veel meer. En het standaard assortiment artikelen wordt iedere week aangevuld met nieuwe merkartikelen. “We kijken er naar uit om de winkel te openen”, vertelt eigenaar Björn van Driessche. Zijn partner Paul van Dooren vult aan: “Iedere keer als we een winkel openen in een nieuwe stad worden we overladen door de positieve reacties die we van klanten ontvangen.”

Normal

Als de winkel in Groningen geopend is, heeft Normal in totaal acht winkels in Nederland. De overige winkels zijn gevestigd in Utrecht (Hoog Catharijne), Amersfoort, Leiden, Haarlem, Amsterdam, Almere en Rotterdam. Normal heeft meer dan 230 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Frankrijk en Nederland. De keten is voornemens om de komende jaren nog tientallen vestigingen in Nederland te openen. 


Groningse vrienden beginnen eigen kledinglijn: ‘Erg stereotype voor Italianen, niet waar?’

Je bent jong, en je wil wat. Een eigen kledinglabel bijvoorbeeld, met de individualiteit van de 21e ...
verborgen parels groningen

Verborgen parels: 9 x Groningse horecazaken met een stadstuin of verstopt terras

Even geen zin in drukte? Ontwijk de drukke binnenstad en zoek een plekje in de sfeervolle binnentuin...

Nieuwe horeca in Groningen: dit barbecuerestaurant gaat bijna open

Barbecueliefhebbers, opgelet! Aan de Tromsingel 1 (naast de Oosterpoort) opent binnenkort een heel t...

 

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

adv.