Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nóg meer nieuws in Stad: deze winkels krijgen we er ook bij

Door Sharon Bremer 24 januari 2020

Waar sommige winkels vertrekken uit het Groninger straatbeeld, zien andere winkels hun kans schoon om uit te breiden of een nieuwe vestiging te openen. Zoals Guts & Gusto en YAYA die we erbij krijgen aan de Vismarkt, of Steps die verdwijnt. Het winkellandschap in Groningen is flink in beweging. En raad eens? Er komen nóg twee nieuwe winkels bij!

Okay Fashion & Jeans is het bedrijf achter de gelijknamige winkels en de winkels van Cecil en Street One. En ze gaan uitbreiden! Het bedrijf breidt de komende maanden uit met maar liefst elf kledingwinkels, meldt FashionUnited. Groningen krijgt er een Cecil en Street One bij.

Cecil en Street One

Naast vijf Okay-filialen (in Groningen, Leek, Hardenberg en twee in Apeldoorn) opent het bedrijf de komende drie maanden Cecil en Street One-winkels in Groningen, Emmeloord en Kampen. Ook komt er een standalone-winkel van Cecil in Meppel en twee van Street One in Zutphen en Hoogezand.

Afgelopen najaar opende de modeketen al vijf nieuwe filialen. Het totaal komt straks uit op 62 winkels. Edward van Dijk, die Okay Fashion en de merken Cecil en Street One vijf jaar geleden overnam, vertelde eerder in een interview: “Als de kans zich voordoet voor een nieuwe vestiging op een rendabele plek, dan pak ik die.”


Guts & Gusto

Yes! Dit is wanneer Guts & Gusto opent in Groningen

Súperleuk nieuws: de Guts & Gusto komt naar Groningen! De megapopulaire winkel krijgt er een vestigi...
Cocktail

Shake it! Deze Groninger won de ‘Cocktail Competition’ (en is dus de beste van Europa)

Cocktails shaken alsof je leven er vanaf hangt: deze zes finalisten deden het afgelopen weekend tijd...
mysteries

Sherlock Holmes is er niks bij: deze mysteries losten we voor jullie op

Soms loop je door de stad en valt je iets op. Waarom heet deze straat eigenlijk zo? Wat betekent dit...

 

adv.