Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw en bijna open: spareribs, saté en ijs afhalen bij ‘takehouse’ André Dokter

Door Sharon Bremer 26 mei 2020

Mis je het terrasje pakken of een hapje eten bij een leuk restaurant in Groningen? Gelukkig zijn er heel veel horecazaken waar je je favoriete maaltijd of drankje kunt afhalen. En daar komt binnenkort een nieuwe afhaal-hotspot bij! Steakhouse André Dokter opent een ‘takehouse’, speciaal voor afhalen van saté en spareribs. 

Waar dit nieuwe afhaalwalhalla komt? In het oude pand van Toet, aan de Ubbo Emmiusstraat 19. Extra leuk: in het takehouse komt ook een ijssalon, waar je de hele zomer kunt genieten van twaalf smaken vers boerderij-ijs.

Het nieuwe normaal

Ook André Dokter moest eraan geloven: de deuren gingen op 15 maart hartstikke dicht. Niet alleen bij Het zusje van André Dokter in de Oosterstraat in Stad, ook bij het steakhouse in Briltil. “De afgelopen tijd hebben we jullie alleen beperkt kunnen blij maken met onze afhaal in Briltil, helaas was dit nog niet mogelijk in stad Groningen. Tot nu!”, laat André weten.

Op 28 mei opent André aan de Ubbo Emmiusstraat een nieuwe, tijdelijke formule: Takehouse André Dokter. Speciaal voor het afhalen van spareribs en saté, zeven dagen per week. Het takehouse blijft twee maanden geopend op deze locatie.

Van Toet naar ijssalon

“Vanaf nu kunnen wij jullie ook in de stad een onvergetelijke avond thuis bezorgen op gastronomisch gebied, met extra veel liefde”, laat André weten. “Daarnaast heeft het takehouse ook nog een koude toevoeging gekregen voor de warme zomerdagen: een ijssalon! Elke dag zullen hier twaalf smaken vers boerenijs op jullie wachten van Rianne’s boerderij-ijs.”


Winkelen groningse

Kledingwinkels gesloten, nieuwe zaken en meer winkelupdates in Groningen

Bijna alle winkels in Groningen hebben de deuren weer geopend (als ze al dicht zijn geweest) en vana...
toet

Joanna begon haar eigen taartenparadijs: ‘Het was er nog niet, dus ik dacht: ik ga het opzetten’

Joanna Schouten (44) is trotse eigenaar van zoete lekkernijenparadijs Toet. Ondertussen bakt en maak...
EM2

Ren, vlieg, scheur naar EM2 Groningen: dé foodhall van het Noorden is vandaag geopend!

Voorlopig geen feestjes en evenementen meer bij poppodium EM2. Jammer! Maar gelukkig hebben initiati...

adv.