Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Na alle kledingwinkels en horeca opent binnenkort deze winkel in Groningen

Door Sharon Bremer 18 februari 2020

Er gebeurt zóveel in Groningen op het gebied van nieuwe winkels en horeca dat het soms niet meer volgen is. We kregen een Distrikt Norrebro en een New Yorker, op de planning staan YAYAGuts & Gusto en Yekka en de Didi en Steps verdwijnen. Maar ook de horecazaken blijven in beweging, zo opende Salsa Shop de deuren in de Zwanestraat en House of Pita in de Poelestraat. Volg je het nog? Nou, we hebben er nog een voor je! 

Deze keer geen kledingwinkel of horecazaak. Aan de Oude Ebbingestraat 59 opent Baerends & Kolkena, horlogemaker en goudsmid. Wanneer ze de deuren openen? In maart 2020, zo vermelden ze op de website.

Horloges en sieraden

Baerends & Kolkena bestaat uit een horlogemaker en goudsmid. Ze repareren, restaureren en onderhouden horloges en sieraden. Je favoriete kettinkje kapot? Dan moet je hier zijn! Liever iets op bestelling laten maken? Doen ze ook. En horlogeliefhebbers opgelet: ze kopen en verkopen vintage horloges.

Vandaag is het zo ver. We hebben de sleutels van ons nieuwe atelier! Binnenkort heeft Groningen er een horlogemaker en goudsmid bij!#horlogemaker #goudsmid #watchmaker #goldsmith #groningen #ambacht

Posted by Baerends & Kolkena on Friday, 31 January 2020

adv.