Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dunkin’ naar Groningen met pop-up store en wereldprimeur

Door Sharon Bremer 30 augustus 2019

Wat een heerlijkheid! We kunnen straks genieten van de guilty pleasure lekkernijen van Dunkin’ Donuts. Vanaf 4 september zijn de donuts in Groningen te krijgen én daarmee hebben we ook nog eens een primeur: Groningen krijgt de eerste Dunkin’ donut wall ter wereld!

First things first: waar kunnen we de donuts krijgen?! Eerder werd al bekend gemaakt dat de donuts in voorverpakte verpakkingen bij de Jumbo in de schappen komen te liggen. Maar het wordt nog beter! Bij de ingang van de Jumbo Foodmarkt Euroborg opent op 4 september een heuse pop-up store. En dat is leuk, want daar wordt het complete assortiment van Dunkin’ (voorheen Dunkin’ Donuts) aangeboden. Wat dacht je van de Lemon Croissant Donut of de Raspberry Cheesecake? Smullen!

Wereldprimeur

Maar er is meer: Groningen heeft namelijk ook nog eens een primeur van wereldformaat. Bij de Jumbo vestiging Ciboga aan de Beren komt de eerste Dunkin’ donut wall ter wereld in de vorm van een automatiek. Hier komen niet alle donuts te liggen, maar een selectie. Kun je gewoon je donut uit de muur trekken, dus!

“We zijn blij met de prachtige A-locatie in de Foodmarkt en de primeur in Groningen”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

Openingsacties!

Wie iets te vieren heeft, trakteert! Daarom start Dunkin’ met wat (letterlijk) lekkere openingsacties. Elke klant die de app gedownload heeft, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers. Daarnaast krijgen alle klanten bij besteding van 20 euro of meer gratis koffie op vertoon van de kassabon t/m 15 september. Mocht je echt een ochtendmens zijn: de pop-up store gaat om 08.00 uur open. Bij de pop-up store bij de Jumbo Euroborg zullen de eerste 10 klanten een jaar lang gratis donuts (1 doos van 6 per week) krijgen. De daarop volgende 90 klanten ontvangen 31 dagen lang gratis een donut en een kop koffie, meldt het ANP.

Over Dunkin’

Dunkin’ (voorheen Dunkin’ Donuts), werd opgericht in 1950. De lekkernijenwinkel telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd. De eerste Nederlandse vestiging werd in Amsterdam geopend in 2017. Al snel volgde meer vestigingen en inmiddels zijn de donuts niet alleen in Amsterdam te vinden, maar ook in Utrecht, Hilversum, Eindhoven en Tilburg. En dus binnenkort in Groningen! Dunkin’ donuts zijn verkrijgbaar voor €2,25 per stuk, 6 stuks zijn €11,50 en 12 stuks zijn verkrijgbaar voor €21,75.

adv.