Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze speelgoedketen opent binnenkort een énorme winkel in Groningen

Door Sharon Bremer 10 juli 2020

Ze zijn druk bezig op het Sontplein, en goed nieuws: ze zijn bijna klaar. Dat betekent dat alle nieuwe winkels hun intrek kunnen nemen in het verbouwde complex. Woonwinkel Jysk, Pets Place en Boerenbond hebben de deuren al geopend aan de kant van IKEA. Daar komt binnenkort een nieuwe winkel bij: speelgoedwinkel ToyChamp.

De nieuwste winkel van ToyChamp opent 16 juli de deuren voor het publiek.

Beleving en fantasie

De speelgoedwinkel in Groningen heeft een oppervlakte van maar liefst 1600 vierkante meter. Say what?! “Het wordt een winkel vol beleving en fantasie”, vertelt Koen Nolmans, CEO van de speelgoedketen. “We hebben bewust voor Groningen gekozen, omdat de stad een enorm achterland heeft. We wilden hier al langer een vestiging openen, maar hebben gewacht op een geschikte locatie, die er nu wel is.”

Foto | indebuurt Groningen

Magische wereld

ToyChamp opent donderdag 16 juli de deuren van hun 31e filiaal, hier in Groningen. Winkelmascotte Champy is tijdens het openingsweekend aanwezig. Hij zal op zaterdag 18 juli de klanten verwelkomen met een klein geschenkje. Verder vind je in de nieuwe speelgoedwinkel aan het Sontplein levensgrote shop-in-shops van onder andere Lego, Playmobil, Schleich en Sylvanian Families.

“Kinderen kunnen zich even loskoppelen van de realiteit en volledig wegdromen in een magische wereld vol speelgoed”, vertelt Koen. “Wij zijn enorm enthousiast over de opening!”

ToyChamp

ToyChamp BV werd in 2001 opgericht door de familie Nolmans. Momenteel telt de speelgoedketen 30 filialen, waarvan eenentwintig in Nederland en negen in België. Bij ToyChamp kun je ook terecht voor multimedia, school- en schrijfwaren, maar ook gadgets en seizoensartikelen.


Piepers & Rund

Hotsport alert! Deze horecazaak met Hollandse hap opent binnenkort in Groningen

Nederlands geteelde aardappels uit de polder en respectvol opgegroeid Beemster rundvlees, hoe Hollan...
wijnboot

Zin in een drankje? Maayke en Henriette brengen je een borrel met hun wijnboot

Gelukkig barst Groningen van de creatieve ondernemers die de afgelopen maanden 'not today, corona!' ...

Van luxe stadsvilla tot woonboot: 7 x hele toffe Airbnb’s in Groningen

Komt er bezoek voor wie je een fijne slaapplek in Groningen zoekt? Of heb je gewoon zin om jezelf te...

adv.