Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dat wordt smullen! backWERK opent morgen op de Vismarkt

Door Sharon Bremer 9 oktober 2019

Hé, wat zien we nou? Een backWERK op de Vismarkt! Nog leuker: morgen gaat ‘ie open, dus je hoeft niet lang meer te wachten op de lekkernijen van het selfservice foodconcept. Wij mochten vast binnenkijken bij het Duitse broodjeshuis. 

Als je vanaf morgen backWERK binnenloopt, krijgt je gegarandeerd lekkere trek. Overal om je heen zie je lekkere sapjes en smoothies, vers belegde broodjes, heerlijke hartige snacks, koek, verse koffie en gebak. Morgen, 10 oktober, opent de vestiging op de Vismarkt in Groningen!

Even binnenkijken

Eigenaar Bert is nog druk in de weer om alles gereed te maken voor morgen. Want ja, er komt nogal wat bij kijken natuurlijk, zo’n opening. Toch wist hij even tijd vrij te maken. Mocht je nieuwsgierig zijn naar het gezicht achter de Groningse backWERK, dit is ‘m!

backwerk
Foto | Ellen Heinen

Over backWERK

Onder de naam backWERK werd in 2001 in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij ooit geopend. De afgelopen jaren is het selfservice foodconcept hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen in Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. In 2009 werd de eerste winkel in Nederland geopend en nu, tien jaar later, opent er ook één in Groningen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ze zoeken nog personeel bij de nieuwe vestiging op de Vismarkt! Solliciteren doe je hier.

backwerk
Foto | Ellen Heinen

Lees ook

boerenkool

Boerenkool en hutspot bij Gino’s IJssalon

Dagverse stamppotten met een stukje vlees erbij: bij Gino's IJssalon kan het weer dit najaar! Of kun...
vegan eten

Is vegan eten eigenlijk wel lekker? Kom proeven!

Het is helemaal van deze tijd: bewust bezig zijn met wát je eet en rekening houden met het eten (of ...
Sting

The Sting komt weer in Groningen en dat wordt een Distrikt Nørrebro in 2020

In november opent een pop-up store van de Sting in de Herestraat. Vinden we leuk! En breaking news: ...

adv.