Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groningse Marit kan haar geluk niet op en wint tien zakken pepernoten van Peppernuts

Door Leonie Kort 29 oktober 2020

De afgelopen weken hebben we een superleuke winactie gehad met Peppernuts Groningen. We mochten in totaal tien zakken pepernoten naar keuze weggegeven. En wat blijkt? Wij Groningers zijn enorm gek op pepernoten want de aanmeldingen voor de winactie gingen door het dak. Marit is de gelukkige winnaar en ging er met de buit vandoor!

Limoncello, koffie, zure mat, stroopwafel, en ga zo maar door. De stellingen bij Peppernuts staan vol met allerlei bekende en onbekende smaken pepernoten. Aan winnares Marit de taak om hier tien heerlijke smaken van uit te kiezen.

Pepernotenwalhalla

“Welke moet ik allemaal kiezen? Alle smaken lijken me lekker”, zegt Marit enthousiast wanneer ze door de winkel paradeert. Gelukkig mag ze de smaken eerst even proeven voordat ze een keuze moet maken. Na een zorgvuldige selectie is de buit compleet: 10 verschillende smaken pepernoten. “Ik ben het meest benieuwd naar de chocoladepepernoot met kokos”, aldus de winnares.

Delen?

De jonge Groningse ziet ineens voordelen van de gedeeltelijke lockdown in. “Er mag natuurlijk niemand op visite komen, dus dan hoef ik ze ook niet te delen!”, grapt Marit. Maar toch is alles alleen opeten niet haar plan. “Ik moet nu direct door naar school, daar maak ik natuurlijk alvast een zak open en trakteer ik mijn klasgenoten”, aldus Marit. “De rest neem ik mee naar huis, mijn moeder is ook gek op pepernoten”, vult ze aan.

Meer lezen?

Support your local! 15 x creatieve ideeën van Groningse ondernemers

Van brownies tot stamppot en van flessen wijn tot complete drie gangendiners: in Groningen kun je di...
city central

Nieuw in Groningen? Zo voorkom je sociaal isolement én leer je de stad kennen

Groningen barst van de internationale studenten, expats en andere bewoners met een niet-Groningse ac...
em2 concerten

Alle concerten bij EM2 afgelast, wél een wekelijkse kerstmarkt en drive thru

Niet alleen horecaondernemers hebben het zwaar, ook culturele organisaties hebben het gevoel klem te...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

adv.