Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de mooiste Groningse vrouwen volgens de FHM500

Door Sharon Bremer 13 mei 2020

Het is weer tijd voor de bekendmaking van de FHM500: een lijst met de vijfhonderd mooiste meiden van Nederland volgens mannenmedium FHM. Ook een aantal Groningse dames heeft hierin een plekje bemachtigd. Zijn we iemand vergeten? Tip ons hier, dan voegen we haar toe!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Elk jaar wordt door het online For Him Magazine een top 500 opgesteld van de mooiste vrouwen van Nederland. De lijst bestaat uit bekende beauty’s, maar ook je knappe buurmeisje kan hier zomaar in staan. Als de dames genoeg stemmen krijgen, belanden ze in de top 500.

Amber Andresen

Foto | Instagram @ambie_pure

Amber Andresen zit inmiddels in haar laatste jaar van haar studie IT Recht aan de universiteit in Groningen. Naast dat ze brains heeft, is ze ook een beauty: ze dingt mee voor een plekje in de FHM500.

Mariëlle Tjalsma

De 26-jarige Mariëlle Tjalsma is ‘voormalig pitspoes op de grid van de tweewielers en voorheen sportvrouw van internationaal niveau met ritmisch gymnastiek als specialisatie’, zo lezen we op de website van FHM. Je kunt haar spotten op de universiteit van Groningen, want daar studeert ze.

Renee Brouwer

Foto | Facebook Renee Brouwer

Ook de Groningse Renee staat in de FHM500-lijst. Dit is wat FHM over haar kan vertellen: “Ze is Miss Groningen van 2011 en ze droomt ervan de titel Kinderpsycholoog aan haar naam toe te voegen. Schoonheid en brains in één!” Grappig feitje: in 2016 én 2017 wist Renee ook een plekje te bemachtigen in de FHM500.

Imke van den Akker

View this post on Instagram

“Your vibe is way to pretty babe”😌

A post shared by Imke van den Akker (@imkevandenakker) on

De 20-jarige Imke van den Akker is ook genomineerd! Zij ging op modellenreis naar Mallorca met fotograaf Stef Hartog. “Daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor”, aldus hoofdredacteur Chris Riemens. “Het is een meisje met smaak, want houdt van restaurant Ciel Bleu, artiest The Weeknd, reisbestemming Bora Bora en haar lievelingsauto is een Audi R8.” De Groningse deelt toffe beelden op Instagram en geeft zo een kijkje in haar leven.

Stemmen maar!

Foto | FHM500

Tot 20 mei 2020 mag je zo vaak op die stem-knop klikken als je wilt. Stemmen op deze Groningse toppers kan heel makkelijk door de (links van de) dames te liken, delen, tweeten of Instaposten. Dus hop, stemmen maar!

Like, tweet of deel de link van Amber Andresen.
Like, tweet of deel de link van Mariëlle Tjalsma.
Like, tweet of deel de link van Renee Brouwer.
Like, tweet of deel de link van Imke van den Akker.


Ode

12 x mooie Instagram-meisjes in Groningen

Oh Instagram, we kunnen er uren zoet mee zijn. Lekker mensen kijken. En mooie plaatjes van de stad. ...
Esther

Esther begon een onderneming tijdens de coronacrisis: ‘Het hele huis ligt vol met bloemen!’

Is het spannend om een eigen zaak te beginnen? Absoluut. Is het nóg spannender om een eigen zaak te ...

5 x tinderen in tijden van corona: ‘Will you be my quarantaine?’

Daten is door de coronacrisis de komende tijd nogal lastig in Groningen. Maar lang leve de technolog...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

adv.