Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de line-up van Kingsland Festival 2020 in Groningen

Door Sharon Bremer 3 februari 2020

Het oranjespektakel Kingsland Festival is op 27 april 2020 weer in het Stadspark in Groningen te vinden. Vinden we leuk! Vandaag maakten ze de line-up bekend.

Er staat een aantal hele gave artiesten op het programma tijdens deze jubileumeditie van Kingsland. Artiesten als Afrojack, Frenna, Oliver Heldens en Snelle komen optreden. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend.

Stage 1: Mainstage

Het festival viert dit jaar zijn vijfjarig jubileum en pakt daarom groots uit met maar liefst vier stages. Op de mainstage komen dit jaar súpertoffe artiesten, zoals Afrojack, Frequencerz, Lucas & Steve, Oliver Heldens en Sunnery James & Ryan Marciano. Daarnaast draaien dj’s Headhunterz en Wildstylez een speciale back-to-back set.

Stage 2: TIKTAK

Voor liefhebbers van urban host TIKTAK dit jaar ook een stage in Groningen. Daar zijn de populaire artiesten van dit moment te zien, zoals Frenna, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine, Sevn Alias en de ster van dit moment: Snelle.

Stage 3: ANTS

ANTS, die we kennen van de toffe feesten in Ushuaia op Ibiza, staat dit jaar voor de eerste keer geprogrammeerd in Groningen. De organisatie heeft niemand minder dan de Australische dj Fisher weten vast te leggen, die vorig jaar doorbrak met de zomerhit ‘I’m Losing It.’ Daarnaast zullen onder andere ook Andrea Oliva en Franky Rizardo acte de presènce geven.

Stage 4: Terug naar Toen

De vierde stage wordt gehost door Terug naar Toen, die we kennen van de uitverkochte clubavonden met de 80’s en 90’s hits.

De volledige line-up vind je op de website van Kingsland. Ook kun je hier vanaf 6 februari 12.00 uur kaarten bestellen.

Over Kingsland

Naast Groningen vindt Kingsland Festival dit jaar plaats in de Amsterdamse RAI, op Sportpark Woudestein in Rotterdam en voor het eerst in het Spoorpark, in het centrum van Tilburg. De eerste editie vond in 2013 plaats in Amsterdam en breidde daarna uit naar andere steden, verspreid over het land. Op Kingsland zijn de meest uiteenlopende dj’s en stijlen vertegenwoordigd, variërend van EDM en deephouse tot hardstyle en urban.


Lees ook

blind date

Blind date op Valentijnsdag speciaal voor Groningse vrijgezellen

Geen Valentijn dit jaar? Geen zorgen. Je kunt alsnog een súperleuke avond hebben met... een vreemde!...

Win, win, win! Een driegangendiner voor twee personen bij Grandcafé 2Jongens

Een avond dineren bij Grandcafé 2Jongens betekent een gezellige avond uit met 'gewoon' goed eten. Pr...
Funda's Finest

Wil je zien! Deze Groningse pareltjes staan op Funda’s Finest

Wij kunnen altijd bijzonder genieten van het Instagram-account ‘Funda’s Finest‘, waar de meest bijzo...

She’s not a liar: de Dolly Dots komen naar Groningen

Als jij meteen 'and she's a crier' neuriet bij het lezen van bovenstaande kop, dan hebben we goed ni...

adv.