Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mysterie: komt de Coca Cola-kersttruck naar Groningen?

Door Sharon Bremer 6 december 2019

Ho, ho, ho, happy holidays! Wie kent hem niet? De iconische kersttruck uit de magische reclame van Coca Cola. Goed nieuws voor alle liefhebbers: JA! De kersttruck komt naar Groningen. 

Krijg jij ook de kerstkriebels van de kerstreclame? Dan hebben we superleuk nieuws, want de kersttruck van Coca Cola komt dus echt naar Groningen. Kun je ‘m met je eigen ogen zien!

Grote Markt

Op maandag 9 december kun je de Coca Cola truck komen bewonderen. Dit prachtig verlichte truck staat op de Grote Markt in de binnenstad. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in de ‘woonkamer’ van de kerstman, een selfie maken met de elfjes en via een groot scherm op de truck hun eigen ‘kerstheld’ bedanken.

Donatie

Met de actie wil Coca-Cola het Rode Kruis steunen. Bezoekers krijgen kerstsokken en cadeaupapier mee in ruil voor een donatie. De kersttruck reist door heel Nederland en is verder nog te zien in Enschede, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Apeldoorn en Eindhoven.

Zero

En Coca Cola zou Coca Cola niet zijn als ze niet ook blikjes cola uitdelen. Ja, ook de zero-variant, laat een woordvoerder weten aan het AD: “We bewegen mee met de wensen van consumenten, door bijvoorbeeld blikjes uit te delen met de suiker- en calorievrije variant van de frisdrank: Coca-Cola zero.”


Lees ook

kerstkaartenactie

Doe mee aan de indebuurt Groningen kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Groningen is...
Holiday On Ice

Cool nieuws! Holiday On Ice komt naar Groningen

Vier jaar lang géén Holiday On Ice, maar in 2020 is het weer zover. Het schaatsspektakel komt naar N...
knipperende

Mag dat, fietsen in het donker met knipperende lampjes?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Groningen.

adv.