Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit gezellig bij de Nationale Vacaturebank op kantoor, aan de Rozenburglaan 9 in Groningen. We zijn vaak genoeg in de stad te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Groningen

indebuurt Groningen
Rozenburglaan 9
9701 BH Groningen
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager Sharon Bremer

Sharon Bremer (27) is community manager en redacteur bij indebuurt Groningen. Ze studeerde Journalistiek in Zwolle, woonde in Assen en werkte in Amsterdam – maar werd verliefd op Groningen. Niet gek dus, dat ze er zo’n drie jaar geleden ging wonen en werken. Ze is veel in de stad te vinden, het liefst op een terrasje of gewoon lekker op struun’. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Mail me!

E: [email protected]
T: 06 190 898 72