Het team

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit midden in Groningen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Groningen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Groningen

indebuurt Groningen Rozenburglaan 9 9701 BH Groningen

Navigeer naar

Redactie indebuurt Groningen

Buurtbijdragers en freelancers

Charlotte Huizinga

Charlotte Huizinga

Freelance journalist

Hoi! Mijn naam is Charlotte en ik ben freelance journalist voor onder andere indebuurt. Ik ben altijd op zoek naar markante locals, bijzondere interieurs en sprankelende ondernemers voor diepte-interviews!

Leonie Kort

Leonie Kort

Redacteur

Leonie (24) is redacteur van indebuurt Groningen. Op dit moment volgt zij de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. Huh, Leiden? Ja, maar nog steeds inwoner van Groningen, want ze kan de gezelligheid en nuchterheid van hier niet missen. Leonie schrijft over wat de inwoners van Groningen bezig houdt: van evenementen tot mysteries en van de tofste nieuwtjes tot Groningse ondernemingen. Laat je het haar weten als je iets kwijt wilt over de stad of een mooi verhaal hebt?

Iris Bosma

Buurtbijdrager

Auke Rinsma

Gastfotograaf

Ik Ben Auke Rinsma, gastfotograaf voor indebuurt. Ik vind fotograferen hartstikke leuk en hoop er in de toekomst mijn vaste werk van te maken. Ik hoop bij indebuurt ervaring op te doen en een leuke tijd te hebben!

Ellen Heinen

Ellen Heinen

Gastfotograaf