Het team

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit midden in Groningen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Groningen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Groningen

indebuurt Groningen Rozenburglaan 9 9701 BH Groningen

Navigeer naar

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager

Hoi! Mijn naam is Sharon Bremer, community manager van indebuurt Groningen. Ik ben altijd op zoek naar de leukste nieuwtjes en mooiste verhalen!

Buurtbijdragers

Iris Bosma

Buurtbijdrager

Charlotte Huizinga

Charlotte Huizinga

Freelance journalist

Hoi! Mijn naam is Charlotte en ik ben freelance journalist voor onder andere indebuurt. Ik ben altijd op zoek naar markante locals, bijzondere interieurs en sprankelende ondernemers voor diepte-interviews!

Ellen Heinen

Ellen Heinen

Gastfotograaf

Auke Rinsma

Gastfotograaf

Ik Ben Auke Rinsma, gastfotograaf voor indebuurt. Ik vind fotograferen hartstikke leuk en hoop er in de toekomst mijn vaste werk van te maken. Ik hoop bij indebuurt ervaring op te doen en een leuke tijd te hebben!