Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit gezellig bij de Nationale Vacaturebank op kantoor, aan de Rozenburglaan 9 in Groningen. We zijn vaak genoeg in de stad te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Groningen

indebuurt Groningen
Rozenburglaan 9
9701 BH Groningen
[email protected]

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager

Sharon Bremer (28) is community manager en redacteur bij indebuurt Groningen. Ze studeerde Journalistiek in Zwolle, woonde in Assen en werkte in Amsterdam – maar werd verliefd op Groningen. Niet gek dus, dat ze er zo’n drie jaar geleden ging wonen en werken. Ze is veel in de stad te vinden, het liefst op een terrasje of gewoon lekker op struun’. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Mailen maar!

E: [email protected]
T: 06 115 37 524

Leonie Kort

Redacteur

Leonie (24) is redacteur van indebuurt Groningen. Op dit moment volgt zij de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. Huh, Leiden? Ja, maar nog steeds inwoner van Groningen, want ze kan de gezelligheid en nuchterheid van hier niet missen.

Leonie schrijft over wat de inwoners van Groningen bezig houdt: van evenementen tot mysteries en van de tofste nieuwtjes tot Groningse ondernemingen. Laat je het haar weten als je iets kwijt wilt over de stad of een mooi verhaal hebt?

E: [email protected]

Onze gastredacteuren en freelancers

Auke Rinsma

Gastfotograaf

Sinds ik mijn eerste mobiele telefoon had was ik al helemaal weg van het maken van video’s. Later begon ik met de sport freerunning, waarbij mijn vrienden en ik graag filmpjes maakten van onze salto’s. ​Samen gingen we regelmatig op pad om video’s te maken. Hier begon mijn liefde voor video uit de hand te lopen en begon ik het serieuzer te nemen. Via online video’s en jaren aan oefenen heb ik de fijne kneepjes van het video maken geleerd.

Nadat ik mijn eerste camera kocht werd ik ook steeds meer aangetrokken tot het maken van foto’s. Dit begon ik steeds leuker te vinden en ik was vastbesloten hier ook goed in te worden. Na veel positieve reacties en aansporing van familie en vrienden heb ik nu besloten dat ik hier mijn toekomst van wil maken. Ik denk dat werken voor indebuurt een mooie kans voor mij is om meer te leren van de zakelijke kant van het fotograferen en natuurlijk lijkt het me heel gezellig!

Gwendy Richard

Gastredacteur

Schrijven is een soort rode draad in mijn leven. Tijdens mijn tienerjaren een dagboek, in mijn twenties een reisblog, een lifestyle blog toen ik de dertig passeerde en momenteel een boek. Nou ja, in wording dan. Interieur is één van mijn andere interesses en hoe kan je deze twee beter combineren dan door als gastredacteur voor de rubriek ‘Binnenkijken bij’ te schrijven.

Sinds een jaar of vier ben ik, Gwendy (38), een Stadjer. En ook al ben ik niet in Groningen geboren, het voelt als mijn stad. In andermans woonkamer kijken wanneer ik door de straten loop, is een soort gewoonte geworden. Noem het een guilty pleasure. Maar door nu regelmatig de binnenkijker te schrijven, krijg ik ook het verhaal achter het interieur mee. Dat maakt het plaatje compleet. Heb jij een bijzondere inrichting, smaak of ‘simpelweg’ een bijzonder huis? Laat het me weten en wie weet kom ik binnenkort (digitaal) een kijkje bij jou nemen.

René en Helena

Gastredacteuren Gastredacteuren

Hoi! Wij zijn René en Helena, oprichters van stichting PlukN. Met de stichting zijn wij bezig om onder andere een voedselbos aan te planten in het Westpark van Groningen.

Daarnaast gaan we in hetzelfde park in ons eigen Tiny House wonen! Jeejj! We gaan hier samen met de dertig andere bewoners een Tiny House wijk, genaamd Lutje Westpark, creëren waar we met z’n allen tien jaar gaan wonen. Wij gaan jullie mee nemen in dit hele proces; van het ontmoeten van de mede-bewoners, het ontwerpen en bouw van zowel het huis als de wijk tot natuurlijk het uiteindelijke leven in een Tiny House. Benieuwd naar dit avontuur en hóe het ons zal bevallen? Volg ons Tiny-avontuur hier op indebuurt!

Volg ook onze PlukN-avonturen via Facebook, Instagram en/of onze website: www.plukn.nl

Ellen Heinen

Gastfotograaf ellen

Mijn naam is Ellen Heinen en ik woon al mijn hele leven in de mooie stad Groningen. Mijn twee favoriete hobby’s zijn sieraden maken en fotografie. Ik ben echt verslaafd aan fotografie en heb mijn camera ook áltijd bij me!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Rijksoverheid. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen tussen de 10 en 23 jaar.

Voor indebuurt ga ik op pad om mooie foto’s en reportages te schieten van de stad, evenementen en alles wat Groningen te bieden heeft!

Kelly Brunninkhuis

Freelancer

Stel: je woont al ruim 12 jaar in de mooiste stad van Nederland, schrijven is je vak én passie en je bent onbegrensd nieuwsgierig. Hoe mooi is het als dat allemaal samenkomt? Heel mooi!

Vanaf nu mag ik, Kelly, mijn passie voor Groningen, schrijven én de mens combineren in artikelen voor indebuurt Groningen.

Ondernemer in of inwoner van Groningen mét verhaal? Laat het weten!

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact