Het team

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit midden in Groningen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Groningen te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Groningen

indebuurt Groningen Rozenburglaan 9 9701 BH Groningen

Navigeer naar

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager

Sharon Bremer (29) is community manager en redacteur bij indebuurt Groningen. Ze studeerde Journalistiek in Zwolle, woonde in Assen en werkte in Amsterdam – maar werd verliefd op Groningen. Niet gek dus, dat ze er zo’n drie jaar geleden ging wonen en werken. Ze is veel in de stad te vinden, het liefst op een terrasje of gewoon lekker op struun’. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Bellen of mailen maar! T: 06 115 37 524

Bijdragers

Iris Bosma

Gastfotograaf

Charlotte Huizinga

Charlotte Huizinga

Freelance journalist

Hoi! Mijn naam is Charlotte en ik ben freelance journalist voor onder andere indebuurt. Ik ben altijd op zoek naar markante locals, bijzondere interieurs en sprankelende ondernemers voor diepte-interviews!

Gwendy Richard

Gwendy Richard

Gastredacteur

Helena en René

Helena Lei

Gastredacteur

Ellen Heinen

Ellen Heinen

Gastfotograaf

Auke Rinsma

Gastfotograaf