Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit gezellig bij de Nationale Vacaturebank op kantoor, aan de Rozenburglaan 9 in Groningen. We zijn vaak genoeg in de stad te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Groningen

indebuurt Groningen
Rozenburglaan 9
9701 BH Groningen
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager Sharon Bremer

Sharon Bremer (28) is community manager en redacteur bij indebuurt Groningen. Ze studeerde Journalistiek in Zwolle, woonde in Assen en werkte in Amsterdam – maar werd verliefd op Groningen. Niet gek dus, dat ze er zo’n drie jaar geleden ging wonen en werken. Ze is veel in de stad te vinden, het liefst op een terrasje of gewoon lekker op struun’. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Mailen maar!

E: [email protected]
T: 06 115 37 524

Onze gastredacteuren

René en Helena

Gastredacteuren Gastredacteuren

Hoi! Wij zijn René en Helena, oprichters van stichting PlukN. Met de stichting zijn wij bezig om onder andere een voedselbos aan te planten in het Westpark van Groningen.

Daarnaast gaan we in hetzelfde park in ons eigen Tiny House wonen! Jeejj! We gaan hier samen met de dertig andere bewoners een Tiny House wijk, genaamd Lutje Westpark, creëren waar we met z’n allen 10 jaar gaan wonen. We hebben ons huis helemaal zelf ontworpen maar hebben iemand in de arm genomen die hem voor ons gaat bouwen (zodat wij tijd over houden voor het voedselbos). Wij gaan jullie mee nemen in dit hele proces; van het ontmoeten van de mede-bewoners, het ontwerpen en bouw van zowel het huis als de wijk tot natuurlijk het uiteindelijke leven in een Tiny House. Benieuwd naar dit avontuur en hóe het ons zal bevallen? Volg ons Tiny avontuur hier op indebuurt!

Volg ook onze PlukN-avonturen via Facebook, Instagram en/of onze website: www.plukn.nl

Ellen Heinen

Gastfotograaf ellen

Mijn naam is Ellen Heinen en ik woon al mijn hele leven in de mooie stad Groningen. Mijn twee favoriete hobby’s zijn sieraden maken en fotografie. Ik ben echt verslaafd aan fotografie en heb mijn camera dan ook áltijd bij me!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Rijksoverheid. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen tussen de 10 en 23 jaar.

Voor indebuurt ga ik op pad om mooie foto’s en reportages te schieten van de stad, evenementen en alles wat Groningen te bieden heeft!