Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Groningen

De redactie van indebuurt Groningen zit gezellig bij de Nationale Vacaturebank op kantoor, aan de Rozenburglaan 9 in Groningen. We zijn vaak genoeg in de stad te vinden, terwijl we op zoek zijn naar mooie en interessante verhalen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Groningen

indebuurt Groningen
Rozenburglaan 9
9701 BH Groningen
[email protected]

Redactie indebuurt Groningen

Sharon Bremer

Community Manager

Sharon Bremer (28) is community manager en redacteur bij indebuurt Groningen. Ze studeerde Journalistiek in Zwolle, woonde in Assen en werkte in Amsterdam – maar werd verliefd op Groningen. Niet gek dus, dat ze er zo’n drie jaar geleden ging wonen en werken. Ze is veel in de stad te vinden, het liefst op een terrasje of gewoon lekker op struun’. Ken je zelf een leuke hotspot of heb je een goed verhaal? Mailen maar!

E: [email protected]
T: 06 115 37 524

Leonie Kort

Stagiair

Leonie (24) is de nieuwe stagiaire van indebuurt Groningen. Op dit moment volgt zij de master Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. Huh, Leiden? Ja, maar nog steeds inwoner van Groningen, want ze kan de gezelligheid en nuchterheid van hier niet missen.

Tijdens haar stage bij indebuurt wil Leonie schrijven over wat de inwoners van Groningen bezig houdt: van evenementen tot mysteries en nieuwe ondernemingen. Laat je het haar weten als je iets kwijt wilt over de stad of een mooi verhaal hebt?

E: [email protected]

Onze gastredacteuren en freelancers

Afke Tine Buma

Gastredacteur

Hoi! Mijn naam is Afke Tine Buma en ik studeer journalistiek in Utrecht. Helaas is deze studie niet in Groningen, anders had ik hier allang gewoond. Ondanks dat kom ik bijna elk weekend in Groningen en geniet ik van wat de stad allemaal te bieden heeft, zoals de restaurants, winkels en natuurlijk het Noorderplantsoen. En nu mag ik voor indebuurt allerlei Groningse ondernemers interviewen, hoe gaaf!

René en Helena

Gastredacteuren Gastredacteuren

Hoi! Wij zijn René en Helena, oprichters van stichting PlukN. Met de stichting zijn wij bezig om onder andere een voedselbos aan te planten in het Westpark van Groningen.

Daarnaast gaan we in hetzelfde park in ons eigen Tiny House wonen! Jeejj! We gaan hier samen met de dertig andere bewoners een Tiny House wijk, genaamd Lutje Westpark, creëren waar we met z’n allen tien jaar gaan wonen. Wij gaan jullie mee nemen in dit hele proces; van het ontmoeten van de mede-bewoners, het ontwerpen en bouw van zowel het huis als de wijk tot natuurlijk het uiteindelijke leven in een Tiny House. Benieuwd naar dit avontuur en hóe het ons zal bevallen? Volg ons Tiny-avontuur hier op indebuurt!

Volg ook onze PlukN-avonturen via Facebook, Instagram en/of onze website: www.plukn.nl

Ellen Heinen

Gastfotograaf ellen

Mijn naam is Ellen Heinen en ik woon al mijn hele leven in de mooie stad Groningen. Mijn twee favoriete hobby’s zijn sieraden maken en fotografie. Ik ben echt verslaafd aan fotografie en heb mijn camera ook áltijd bij me!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Rijksoverheid. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen tussen de 10 en 23 jaar.

Voor indebuurt ga ik op pad om mooie foto’s en reportages te schieten van de stad, evenementen en alles wat Groningen te bieden heeft!

Kelly Brunninkhuis

Freelancer

Stel: je woont al ruim 12 jaar in de mooiste stad van Nederland, schrijven is je vak én passie en je bent onbegrensd nieuwsgierig. Hoe mooi is het als dat allemaal samenkomt? Heel mooi!

Vanaf nu mag ik, Kelly, mijn passie voor Groningen, schrijven én de mens combineren in artikelen voor indebuurt Groningen.

Ondernemer in of inwoner van Groningen mét verhaal? Laat het weten!

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact