Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groningse Mandy wint talentenjacht en mag optreden met de Edwin Evers Band

Door Sharon Bremer 19 mei 2020

Wat doe je als je geen fysieke talentenjacht kan organiseren? Precies, dan organiseer je een online talentenjacht! En dat is precies wat MartiniPlaza deed. Iedereen die de sterren van de hemel zingt of op prachtige wijze een instrument kan bespelen, werd opgeroepen mee te doen. De hoofdprijs? Een optreden in het voorprogramma van de Edwin Evers Band, met The Originals.

Er werden tientallen filmpjes en fragmenten ingestuurd. “Het is duidelijk dat Groningen en omgeving barst van het talent!”, aldus de organisatie.

And the winner is…

De Groningse Mandy ging er met de eerste prijs vandoor. Zij stuurde het nummer Stay van Sugarland in. Ze voerde actief campagne, en met succes! Ze sleepte maar liefst 1679 stemmen in de wacht en is daarmee de winnaar van de talentenjacht. Bekijk hier Mandy’s inzending:

Fan? Geef Mandy een like!

Hiermee maakt Mandy kans om dit nummer te zingen in het voorprogramma van het concert van de Edwin Evers Band op zaterdag 17 oktober 2020 in MartiniPlaza samen met de band The Originals, één van de beste Nederlandse coverbands.

Posted by MartiniPlaza Groningen on Thursday, 30 April 2020

 

‘Smaakt naar meer’

De organisatie is blij met de respons op de talentenjacht. “Hoe jammer is het dat dit talent nu allemaal thuis zit in deze crisis? Daar wilden wij wat aan doen. Dat dit project zo’n succes is geworden, smaakt naar meer. We gaan kijken hoe we mensen kunnen blijven stimuleren vanuit huis met muziek of theater bezig te laten zijn.”

Stemmen

De jury bestaat uit Willem de Kok (directeur MartiniPlaza), Annerie Knol (programmeur MartiniPlaza Theater), Karin Noeken (regisseur) en Erwin de Vries (zanger). Zij maakten in april een top 10 bekend. Vervolgens moesten de artiesten zelf stemmen verzamelen door zoveel mogelijk mensen hun inzending te laten liken. In totaal zijn er meer dan 4200 stemmen uitgebracht.

Mandy staat in het voorprogramma van de Edwin Evers Band op 17 oktober 2020 en zingt haar nummer met The Originals. De tweede en derde prijs gaan naar Julia Lefers en Nienke Bak.


videoclip Ariana Grande en Justin Bieber

Tof! Groningse Sharon en Esmee te zien in videoclip Ariana Grande en Justin Bieber

Vorige week brachten Ariana Grande en Justin Bieber een nieuw nummer uit: Stuck with U. De wereldber...
Nermin

Binnenkijken bij Nermin: ‘Shoppen voor het interieur is écht mijn hobby geworden’

Wat doe je als je wél een binnenkijker wilt maken, maar niet fysiek langs kunt gaan bij stadsgenoten...
De Drie Gezusters

Groningen krijgt gigaterras mét verdieping en roltrap als het aan De Drie Gezusters ligt

Horecaondernemer Laurens Meyer heeft grootste plannen voor het terras van De Drie Gezusters aan de G...

adv.