Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Soraya: ‘Hier zijn de feestjes altijd top geregeld’

Door Sharon Bremer 6 oktober 2019

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont of werkt kent vaak de allerbeste plekken. Deze week tipt de 23-jarige local Soraya haar favoriete hotspots in Groningen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen

Local

De 23-jarige Soraya van Meel (op Instagram te volgen via @sorayavmeel) woont sinds vijf jaar in Groningen. Momenteel woont ze in de Korrewegwijk. Ze een geboren Stadjer, maar toen ze vijf was is ze verhuisd naar Assen. Op haar 18e kwam ze terug naar Groningen, waar ze nu bezig met is met de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Naast haar studie werkt Soraya bij Sacha in de stad.

House of Chambers

Foto | House of Chambers

“Ik koop vaak kleding van Loavies. Maar hoe vervelend is het om elke keer verzend- en retourkosten te betalen, mocht je iets niet passen? House of Chambers verkoopt dit leuke merk samen met tal van andere leuke kledingmerken. Het personeel is hier erg relaxed en helpt op een niet-opdringerige manier.”


Meer over House of Chambers ontdekken?

House of Chambers conceptstores

Gesloten13:00 - 18:00

Oude Ebbingestraat 36, Groningen

Bekijk meer:conceptstores

Noorderplantsoen

Foto | Niels Knelis Meijer

“Het Noorderplantsoen, of NP onder de studenten, is een van de hotspots waar je veel tijd doorbrengt in de zomermaanden. Het hele jaar vinden hier leuke festivals plaats, zoals het foodtruckfestival of Noorderzon, maar je kan hier ook gewoon rustig een drankje drinken bij Zondag. In de zomer zit ik hier graag met vriendinnen te bbq’en of zonnen met uiteraard een drankje!”

La Cubanita

Foto | La Cubanita

“Uiteraard ben ik dol op eten en vaak is het dan zo dat ik niet kan kiezen wat ik wil eten. La Cubanita heeft een heerlijk en uitgebreid assortiment tapas, zodat je van alles wat kan eten. De sfeer is hier altijd top! Het liefst ga ik hier eten met vriendinnen wanneer er een actie is met een kortingsbon voor de spa. Zo heb je twee vliegen in één klap. Oh ja, het is ook nog eens niet duur!”


Meer over La Cubanita Groningen ontdekken?

La Cubanita Groningen all you can eat

Gesloten17:00 - 22:00

Gedempte Zuiderdiep 137, Groningen

Bekijk meer:all you can eat

Beachclub Kaaphoorn

Foto | Kaap Hoorn

“Kaaphoorn vind ik supergezellige hotspot in Groningen om relaxt te lunchen, ’s middags een drankje met nachos te nuttigen of natuurlijk een goed feestje te vieren in de avond! Het is een heerlijke locatie aan het water waar je fijn een stukje kan wandelen en afsluiten met een drankje bij de Beachclub. De feestjes zijn ook altijd top geregeld!”


Meer over Beachclub Kaap Hoorn ontdekken?

Beachclub Kaap Hoorn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Kaapse Baan 1, Haren

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bramble

Foto | Bramble

Bramble zag ik voor het eerst toen ik er voorbij fietste, ik dacht direct: ‘Hé, hier ga ik snel een drankje drinken met vriendinnen’. Het is een heel huiselijk café met supervriendelijk personeel! Naast het feit dat de cocktails en wijntjes super zijn, krijg je hier altijd gratis een plankje met olijven en chips. Nou, als dat geen service is? Ook leuk: als je hier nou heerlijk aan het borrelen bent en het is tijd voor avondeten, dan mag je hier je eten laten bezorgen en krijg je van het personeel bestek en borden. Hier ga ik altijd graag heen als ik op een relaxte plek wat wil drinken.”


Meer over Bramble ontdekken?

Bramble cafés

Gesloten15:00 - 23:00

Noorderstationsstraat 2, Groningen

Bekijk meer:cafés

Meer tippies van locals?

local

Leuk volgens local Nickey: ‘Hier kun je de hele avond relaxen’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont, werkt of leeft kent vaak de allerbe...
Tarek

Leuk volgens local Tarek: ‘Ze hebben een kat als bewaker!’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont, werkt en leeft kent vaak de allerbe...
kiekjes

Mooie kiekjes van Groningen gemaakt door locals en toeristen

Groningen is mooi! En dat bewijst een digitale wandeling over het Instagramlandschap maar al te goed...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.