Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: Wij zijn Helena en René, de nieuwe gastredacteuren

Door Helena Lei 8 oktober 2019

Hoi! Wij zijn Helena en René, oprichters van stichting PlukN. Met de stichting zijn wij bezig om onder andere een voedselbos aan te planten in het Westpark van Groningen. 

Tiny House

Daarnaast gaan we in hetzelfde park in ons eigen Tiny House wonen! Jeejj! We gaan hier samen met de dertig andere bewoners een Tiny House-wijk, genaamd Lutje Westpark, creëren waar we met z’n allen 10 jaar gaan wonen.

Volg ons avontuur!

Uit onze omgeving wordt vaak enthousiast gereageerd. Maar toch komen er ook veel vragen naar boven. Hoe zit het met al jullie spullen? Hoe maak of koop je een Tiny House? Krijgen jullie wel gewoon water of elektriciteit? 

Logisch, want hoe vaak hoor je nou zoiets? Voor ons is dit ook helemaal nieuw en dus ook erg spannend allemaal. Maar we hebben er wel ontzettend veel zin in! Daarom willen we jullie graag meenemen in dit avontuur.

We hebben ons Tiny House helemaal zelf ontworpen maar hebben iemand in de arm genomen die hem voor ons gaat bouwen (zodat wij tijd over houden voor het voedselbos). Wij willen jullie meenemen in dit hele proces; van het ontmoeten van de mede-bewoners, het ontwerpen en bouwen van zowel het huis als de wijk tot natuurlijk het uiteindelijke leven in een Tiny House. Benieuwd naar dit avontuur en hóe het ons zal bevallen? Volg ons Tiny-avontuur hier op indebuurt! 

Volg ook onze PlukN-avonturen via FacebookInstagram en/of onze website: www.plukn.nl 

adv.