BCC Groningen

Altijd een oplossing in huis

Staat bekend om

  • Klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9
  • Al na 1 uur afhalen
  • Bezorging en installatie

Over BCC Groningen

Met behulp van alle BCC’ers maken wij het leven van de klanten leuker, makkelijker en slimmer. BCC bestaat al sinds 1969 en is met 60 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. In het najaar van 2021 opent een gloednieuw BCC filiaal in Groningen. De ruim 1350 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers streven naar de hoogst mogelijke service en bieden hierbij de beste oplossing in huis. Daarnaast is BCC onderdeel van de Mirage Retailgroup, een retailplatform met vertrouwde winkelformules in Nederland waaronder: Blokker, Big Bazar, Intertoys, en MINISO. Werken bij BCC betekent onderdeel zijn van een dynamische en ambitieuze organisatie waar veel ruimte is voor jouw initiatieven!

Productspecialisten

Bij BCC staan elektronicahelden klaar met oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. Zij selecteren de juiste producten en pakketten voor jou thuis, zorgen voor advies, montage, integratie en reparatie. Zo weet je niet alleen zeker dat je elektronica thuis werkt, maar ook blijft werken. Hierdoor hoef jij nergens meer naar om te kijken en kan je onbezorgd genieten!

Werken bij BCC – Tekst gaat verder onder de video

Werken bij BCC Groningen?

In de nieuwe winkel bij BCC Groningen gaat het team ernaar streven dat elke klant zo goed mogelijk geholpen wordt met een oplossing op maat. Zoek je een baan als (parttime) verkoopmedewerker of teamleider waar jij je kunt ontwikkelen én vind jij het leuk om klanten zo goed mogelijk te helpen? BCC zoekt servicegerichte toppers die er elke dag naar willen streven de klanten blij te maken!

Klik hier voor alle vacatures van BCC

Staat bekend om

  • Klanten beoordelen de service gemiddeld met een 9
  • Al na 1 uur afhalen
  • Bezorging en installatie

Artikelen van BCC Groningen