Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aware Pet Products

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Aware Pet Products

Harderwijkerstraat 19 7418 BA Deventer

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Aware Pet Products

Aware Pet Products is een bedrijf wat zich richt op het welzijn van uw huisdier op een verantwoordelijke wijze. Wat dat concreet inhoudt word in detail uitgelegd middels onze werkwijze en filosofie, die het ons mogelijk maakt om producten te betrekken uit eigen productie en landen waar het dierenwelzijn hoog in het vaandel staan.

Onze natuurlijke producten zijn altijd vrij van kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Zonder toevoeging van zout, suiker of granen. Hierbij worden geen chemicaliën gebruikt, de grondstoffen worden op een geheel natuurlijke manier gereinigd. Wij streven ernaar binnen 24 uur na orderbevestiging uw pakket te versturen in geheel biologisch afbreekbaar of gerecyclede verpakking. Aware staat voor het bewustzijn waar wij als huisdiereigenaren aan bij kunnen dragen zonder daar meer voor te hoeven betalen.

Meest recent over Aware Pet Products

Aware Pet Products

Gijs Stam over de schimmige wereld achter hondensnacks: ‘Ik moest hier iets mee doen’

Gijs is een echte hondenliefhebber. Hij werkte ruim negen jaar in de vleesverwerking en dierenvoerproductie in Brazilië. Daar leerde hij hoe schimmig het er bij sommige bedrijven aan toe gaat….

Ontdek meer

Dierenverzorging