Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzijn is meemaken! Toffe drive-thru experience bij DOT

Door Leonie Kort 2 december 2020

Hij is niét te missen: de enorme kerstbal die sinds een aantal jaar staat te shinen in Groningen. Elk jaar wordt DOT verkleed als enorm kerstornament – de grootste kerstbal ter wereld! Ook dit jaar worden er weer zo’n 6.000 LED-lampjes op de koepel ontstoken. Maar dat is nog niet alles: nieuw dit jaar is de drive-thru experience rondom de gigantische kerstbal. 

In samenwerking met drie restaurants uit Groningen bedacht DOT de Kerstbalbox. In deze box vind je allerlei lekkernijen om zelf thuis een heerlijk diner neer te zetten, de box kun je ophalen in de drive-thru experience.

Drive-thru experience DOT

Op zondag 6 december om 17:00 worden de lichtjes van de grootste kerstbal ter wereld aangestoken en dan gaat ook de drive-thru open. Maar wat kunnen we dan precies verwachten van deze ‘experience’? “Je komt aanrijden bij DOT en onder de reusachtige kerstbal zie je sfeervol verlichte kerstbomen staan. Wanneer je de ramen een stukje opendraait beginnen de kerstnummers langzaam je auto op te vullen. Je wordt enthousiast ontvangen door de kerstman en de belevenis begint…je bent aangekomen op het pick-up point van de Kerstbalbox”, aldus DOT.

Kerstbalbox

De Kerstbalbox is samengesteld door restaurants Huis de Beurs, NOK, Paviljoen Sterrebos en DOT. De box is gevuld met een drie gangen menu en allerlei leuke kleine verrassingen, zoals een kerstcadeautje en een december Spotify playlist. Van elke verkochte Kerstbalbox wordt 5,00 gedoneerd aan Stichting Quiet Community Groningen. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Meer informatie of bestellen? Kijk op de website van DOT.


Meer over DOT Groningen ontdekken?

DOT Groningen restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Vrydemalaan 2, Groningen

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer lezen?

Mondkapjesplicht in Groningen: op deze plekken moet je er straks eentje dragen

In het openbaar vervoer, in het vliegtuig, op de luchthaven en in een touringcar ben je al verplicht...

Groningse bloggers Leonie en Deveny: ‘Als wij samen zijn is het chaos’

We hebben meer dan tweehonderdduizend inwoners in Groningen: allemaal met een eigen passie, unieke h...

Omgewaaide bomen, herfstpret en héél veel bladeren: 5 x zo zag Groningen er vroeger uit in de herfst

Regen, kou en vallende bladeren: het is herfst! De bladeren kleuren rood, geel en oranje en dat leve...

 

 

adv.