Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x evenementen dit weekend in Groningen

Door Sharon Bremer 18 oktober 2019

Wat is Groningen toch een fijne stad! Er is áltijd wat te doen. Zoals dit weekend bijvoorbeeld, waar je de keuze hebt tussen feestjes, muziek of sport! Of gewoon allemaal? We zetten een aantal leuke weekendtips voor je op rijtje!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

House Maas – The Deephouse Edition

House Maas is een nieuw concept van Huize Maas en vindt aanstaande vrijdag 18 oktober plaatst. De naam zegt het al: de hele avond house beats! The Deephouse Edition is de aftrap waarna er een aantal keer per jaar een House Maas Party georganiseerd zal worden. De line-up bestaat uit Erick E, Danny Dacosta en Stressless Steve, laat de organisatie weten. Het feestje begint om 21:30 en is rond 04.00 uur afgelopen. Kaartje kost 13,50 euro en haal je hier!

Or Die Trying

Breng dans, thaiboksen, hiphop, filmprojectie en een pakkend thema bij elkaar en je krijgt niet alleen een voorstelling die energiek is, maar ook een voorstelling die je aan het denken zet. Het gaat om de dansvoorstelling Or Die Trying, geregisseerd door choreograaf en socioloog Alida Dors. Deze voorstelling is aanstaande vrijdag (18 oktober) om 20.30 uur te zien in Grand Theatre. Kaartje kost 16 euro of 11 euro voor studenten en haal je hier.

Ladi Dadi

Incoming: feestje bij DOT deze zaterdag (19 oktober)! DOT wordt weer omgebouwd tot een R&B en hiphop classics-tempel met Ladi Dadi. Het begint om 22.00 uur en is rond 03.00 weer afgelopen. Een kaartje kost 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Apenkooi XL

Leuk voor de sportievelingen die zondag (20 oktober) zin hebben in klimmen en klauteren op de Grote Markt: Apenkooi XL! Het evenement wordt georganiseerd door De Friesland: “Kom je 20 oktober met ons apenkooien op de Grote Markt in Groningen? Meedoen is gratis en voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar, dus neem je vrienden en familie gezellig mee dit weekend. Doe comfortabele kleding en schoenen aan en ga los in onze apenkooi!”

Soul Live

Na een geslaagd debuut komt Soul Live op zaterdag 19 oktober terug naar De Oosterpoort! Voor alle soulliefhebbers komt Soul Live dit weekend voor de tweede keer naar Groningen. Een dansavond voor de echte soulliefhebbers vanaf 18 jaar. De muziek van oude soullegendes zoals James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Jackson 5 en Marvin Gaye komt allemaal voorbij. Het begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 02.00 uur. Een kaartje kost 16 euro. Let op! De minimale leeftijd is 18.

Lees ook

ESNS

Koop als allereerste een kaartje voor ESNS 2020

Het is één van de mooiste muziekevenementen van het jaar in Groningen: Eurosonic Noorderslag. En tim...
Dunkin

Dunkin’ donuts nu op nóg meer plekken verkrijgbaar

We vonden het al héérlijk dat we de donuts van Dunkin' sinds augustus bij de Jumbo kunnen halen. Maa...
Angela

Mysterie: Wie is Angela?

Wanneer je geregeld aan de toog van een Groningse bar hangt, zul je het misschien wel eens gehoord h...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.