Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Flamingo’s en cocktails paraat: we krijgen een megavet tiki-terras in Groningen

Door Sharon Bremer 28 mei 2020

Dacht je dat je een saaie zomer tegemoet ging? Nee hoor! Ondanks dat de terrassen er straks iéts anders uitzien dan we gewend zijn, kan het minstens zo gezellig zijn. Dat dachten Chris Garrit van EM2 en de mannen van cocktailbar The Stockroom ook. Zij bundelen hun krachten en openen per 1 juni een héél tof tiki-terras op het Suikerunieterrein. Wij mochten vast een kijkje nemen!

Vakantievibes gegarandeerd, want er zijn flamingo’s, surfboards, palmbomen, hangmatten en zelfs een zandstrand. En niet te vergeten: de súperfijne cocktails van The Stockroom.

EM2
Foto | indebuurt Groningen
Foto | indebuurt Groningen
Foto | indebuurt Groningen

Secret garden

De secret garden en het terras van EM2 zijn omgebouwd tot tiki-terras, waarbij de tafels netjes anderhalve meter uit elkaar staan – zónder dat het ongezellig is. Weleens in de secret garden geweest? Pre-corona waren daar regelmatig hele chille loungefeestjes, met drie varkentjes die rondscharrelen over het terrein. En ja, de varkentjes zijn er nog steeds!

Foto | indebuurt Groningen
Foto | indebuurt Groningen

Cocktails en pizza

Goed, terug naar het tiki-terras. Want dat belooft heel erg tof te worden. Live muziek, vakantievibes en natuurlijk de cocktails van The Stockroom. En de afgelopen weken hebben de medewerkers van EM2 de handen flink uit de mouwen gestoken en een enorme steenoven gebouwd. Dus je kunt gewoon blijven zitten als je honger krijgt en genieten van een home made steenovenpizza.

Niet alleen het terras heeft een flinkje make-over gekregen, ook de EM2 venue zelf is flink aangepakt. Er is binnen een grote vide gebouwd, waardoor je zowel boven als beneden kunt zitten (alles voor de anderhalve meter). Zo kun je binnen ook genieten van live muziek, een hapje eten en een drankje.

Anderhalve meter-terras.
Anderhalve meter-terras. Foto | indebuurt Groningen

Reserveren

Als jij hier straks ook varkentjes wilt knuffelen, een cocktail van The Stockroom wil drinken en genieten van live muziek, moet je eerst een tafeltje reserveren. Dan weet je zeker dat je een plekje hebt, wel zo handig. Het tiki-terras is elke donderdag tot en met zondag open. En als extraatje is het terras ook op maandag 1 juni open, want dan mogen we weer! Bestellen van je drankje of pizza gaat via een QR-code, zodat bezoekers zo min mogelijk heen en veel hoeven te lopen.

Foto | indebuurt Groningen

 

adv.