Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Er komt een Chocolate Company naar Groningen en op deze datum gaat ‘ie open

Door Sharon Bremer 30 augustus 2019

Kun jij ook geen genoeg krijgen van chocola, in welke vorm dan ook? Dan hebben we zeer goed nieuws! Er komt een Chocolate Company Café naar Groningen! En je hoeft niet zo lang meer te wachten op de opening.

De opening van het chocoladefenomeen staat gepland op 18 september! Ze zijn momenteel druk bezig met de verbouwing van het pand aan de Oude Ebbingestraat. En bij een opening hoort feest en wie wat te vieren heeft trakteert, toch? “We hebben de dagen na de opening allerlei leuke en lekkere acties”, vertelt Naomi van de Chocolate Company. Welke leuke acties dat zijn? Daarover binnenkort meer!

Over Chocolate Company

Daarom zijn wij zo dol op Chocolate Company: je kunt er meer dan 60 (!) verschillende smaken warme chocolademelk drinken! Dit kan dankzij de creatieve geest van bedrijfschocoladechef Toussaint, die de Hotchocspoon ontdekte. Het concept is simpel: een brok chocolade aan een houten lepel. Et voila, heerlijke chocolademelk! Het bedrijf is opgericht in 2004 en zit inmiddels overal in Nederland. Naast warme chocolademelk kun je er ook genieten van chocoladefondues, bonbons, chocbars en nou ja… Eigenlijk alles wat met chocola te maken heeft!

Chocolate Company


Lees ook

opent

Jaaa, wij weten wanneer het Groninger Forum opent!

Het plan ligt er al járen, de bouw duurt inmiddels ook al lang genoeg en veel verder dan 'de opening...
papa john's

Papa John’s is open en ze delen gratis pizza’s uit!

Groningen is weer een pizzeria rijker: vandaag opende Papa John's in de Nieuwe Ebbingestraat 87. Dat...
Ginos

Yes! Deze winkels openen binnenkort in Groningen

Kersverse koffiespot in de binnenstad? Yes! Nieuwe winkel die binnenkort opent? Worden we blij van. ...

adv.