Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Paradigm Festival: voor als je zin hebt in een stevig feestje

Door Sharon Bremer 7 augustus 2019

Van suikerbiet naar technobeat, dat zijn dé kernwoorden van Paradigm Festival. Op 9, 10, 11 en 12 augustus vindt de negende editie van dit veelzijdige en elektronische muziekfestijn plaats.

Locatie? Waar anders dan op het Suikerunieterrein! Omringt door het prachtige decor van de Oude Suikerfabriek kun je hier het hele weekend helemaal losgaan tijdens het Paradigm Festival. Het feestje begint vrijdag om 16:00 uur en stopt pas maandag om 08:00 uur. Er zijn dus ook dag- én nachttickets te koop. De dagtickets gelden van het begint van de dag (vrijdag 16:00 uur, zaterdag 12:00 uur, zondag 13:00 uur) tot 00:00 uur, de nachttickets van 00:00 tot 08:00 uur.

Line-up

De line-up belooft in ieder geval wat. Van Dj Rolando tot British Murder Boys en van Red Axes tot Neo Young, er is voor alle techno- en houseliefhebbers wat wils. Meer info over de line-up vind je hier!

Nieuwtje!

Extra leuk: Paradigm werkt dit jaar met polsbandjes gemaakt van hennepvezel. Nog niet voor de bezoekers, helaas, maar wel voor de artiesten. Tessa Hesseling (22) uit Groningen was op zoek naar een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic festivalbandjes. Zo kwam ze op het idee om vezelhennep te gaan gebruiken. “Hennepvezel is sterk, geheel biologisch afbreekbaar en zeer voedingsrijk voor de bodem”, meldt ze tegen RTV Noord. Ze heeft in totaal 130 polsbandjes gemaakt van de hennepvezel.

Weersvoorspelling

Groningen Weer

Lees ook

Paul en Stefan

Jonge boeren bezetten zes hectare grond op Suikerunieterrein

Zo'n zes hectare grond beslaat het schoolproject van Paul Bakker, Stefan Helfferich en vijf andere k...
Weersvoorspelling

Hittegolf óf regen? Dit zijn de weersvoorspellingen voor augustus

We raakten er niet over uitgepraat: de hitte afgelopen week. In Groningen schommelden de temperature...

adv.