Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oud en nieuw in Groningen 2019: de leukste feestjes op een rij

Door Sharon Bremer 26 november 2019

Drie… twee… een…. happy new year! Voor je het weet is het zover en zit je oliebollen te eten en champagne te drinken. Maar wáár doe je dat dit jaar? We zetten voor je op een rij wat er met oud en nieuw allemaal te doen is in Groningen om 2020 spetterend in te luiden.

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Happy Feelings x Terug naar toen

Happy Feelings en Terug Naar Toen bundelen hun krachten voor een oud & nieuw-spektakel in Groningen – nergens minder dan in Huize Maas. Na een aantal uitverkochte edities vieren ze het feestje dit jaar dus aan de Vismarkt. “Met z’n allen aftellen, bubbels drinken en dansen op lekkere ’90 en ’00 classics”, aldus de organisatie.

Wees er snel bij, want de tickets zijn bijna uitverkocht – alleen de late tickets zijn nog verkrijgbaar. Die bestel je hierrr en kosten 36,99 euro (incl. servicekosten). Het feestje begint om 23.00 uur en duurt tot ongeveer 05.00 uur. De minimum leeftijd is 18 en ID is verplicht, dus vergeet die niet mee te nemen. Het event bekijk je via deze link.


Meer over Huize Maas ontdekken?

Huize Maas eetcafés

Gesloten16:00 - 22:00

Vismarkt 52, Groningen

Bekijk meer:eetcafés

Sexualized

In Beachclub Kaap Hoorn sluiten ze het jaar af met een spetterend feestje: Sexualized.  “Wij willen de bezoekers van het afgelopen jaar bedanken! Dankzij jullie kunnen we 2019 afsluiten met een reeks heerlijke feesten en festivals die stuk voor stuk uitverkocht waren. Daarom zullen we met jullie het nieuwe jaar knallend beginnen!”, aldus de organisatie. De dresscode is ‘glitter & glamour’.

Een kaartje (early bird) kost 19,95 euro en bestel je via deze link. Het feestje is 18+ en begint om 22.00 uur. Kun je dus met z’n allen aftellen, sterretjes aansteken en proosten met bubbels.


Meer over Beachclub Kaap Hoorn ontdekken?

Beachclub Kaap Hoorn restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 22:00

Kaapse Baan 1, Haren

Bekijk meer:restaurants en horeca

OOST

OOST viert oud & nieuw in Groningen met een hele chille line-up: Detroit Swindle, Elias Mazian and Fafi Abdel Nour. Daarmee ga je dus heel lekker 2020 in! Bij OOST begint het feestje pas om 00.30 uur, dus kun je tot die tijd lekker ergens met je vrienden proosten en vuurwerk afsteken. Extra chill: zo hoef je niets te missen van de muziek én het feestje gaat door tot in de zéér vroege uurtjes (08.00 uur!).

Kaarten bestel je via deze link. Early birds zijn al uitverkocht, de normale tickets nog niet – die kosten 19,50 euro. Die ook uitverkocht? Dan kun je voor 23 euro nog een kaartje scoren.


Meer over OOST ontdekken?

OOST discotheken

Vandaag gesloten

Oosterstraat 13A, Groningen

Bekijk meer:discotheken

Paradigm

De liefhebbers van heel lang feesten kunnen terecht bij Paradigm. Daar is namelijk de Paradigm Trilogy, waarbij deel 1, PRE-NYE, al op zaterdag 28 december begint. Tijdens oud & nieuw (31 december) zelf is deel 2, NYE, en op 1 januari is deel 3: NYD. Of je maakt van de drie delen één enorm deel waarbij je van zaterdag tot en met donderdag onder de pannen bent.

Kaarten voor deze drie feesten in Groningen vind je hier. Wees er snel bij, want alle early birds zijn al uitverkocht. Paradigm vind je tijdens oud & nieuw in het Zeefgebouw aan de Energieweg 10.

LOFT

We kennen LOFT van de feestjes bij Vera, maar dit jaar organiseren ze het feestje in EM2, vlakbij de Oude Suikerfabriek. Onder andere Black Dynamite, DJ Spatie, Duke Hugh en St. Bastian verzorgen de muziek tijdens oud & nieuw. Het begint om 22.00 uur, dus je kunt lekker op tijd heen en om middernacht vuurwerk kijken. Rond 07.00 uur is ’t afgelopen, dus je kunt lekker lang door.

Een kaartje voor LOFT haal je bij Café Kult aan de Steentilstraat 36-1 en kost 20 euro.


Meer over EM2 VENUE ontdekken?

EM2 VENUE overnachten

Suikerlaan 6, Groningen

Bekijk meer:overnachten

Ocean 41

Je oud & nieuw kun je ook doorbrengen bij Ocean 41 aan de Grote Markt. De Ocean-crew zal samen met dj B-Funk en natuurlijk alle feestbeesten het jaar spetterend inluiden. De deuren gaan open om 00.30 uur en het feestje gaat door tot in de vroege uurtjes.

In de voorverkoop kun je via deze link een kaartje bemachtigen voor maar 10 euro. Mochten er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, dan zijn die op de avond zelf verkrijgbaar aan de deur voor 12,50 euro. Maar let op: uitverkocht is uitverkocht!


Meer over Ocean 41 ontdekken?

Ocean 41 bars

Vandaag gesloten

Grote Markt 41, Groningen

Bekijk meer:bars

Wolter Wolthers

In de Poele is het natuurlijk ook feest. Wolters Wolthers (in de Poele te vinden op op nummer 14) organiseert een NYE party! “Niks zo fijn om aanwezig te zijn op een NYE-feest met vrienden, mooie mensen en lekkere muziek. Jouw avond wordt top en jaloersmakend. Geen teleurstellingen, louter verrassingen op alle fronten. Natuurlijk wil je dit. Let wel: koop die kaart anders mis jij dat feest waar jouw vrienden aanwezig zijn en je vader niet. Voor een paar euro heb jij de 100% garantie dat je op het lekkerste feest van de Stad staat, stralend praat en als een dolle gaat”, is te lezen over het evenement op Facebook.

Kaarten kosten een tientje en bestel je hier. Te laat voor de early bird? Dan kosten ze 20 euro. Ook te laat voor de normale tickets? Late tickets kosten 30 euro. Het feestje begint om 01.00 uur.


Meer over Wolter Wolthers ontdekken?

Wolter Wolthers discotheken

Gesloten23:00 - 04:00

Poelestraat 14, Groningen

Bekijk meer:discotheken

KopjeK NYE Houseparty

Op hele specifieke tijden (van 00:33 tot 07:36 uur) kun je tijdens oud & nieuw ook naar de KopjeK NYE Houseparty in de Graanfabriek. “Een warme, gezellige en ongedwongen houseparty waarin we het laatste beetje 2019 er hard uit gaan persen. Alles geven om voldaan aan 2020 te beginnen. House is wat de klok slaat in de Graanfabriek, die we om gaan toveren tot een sfeervolle en huiselijke party plek”, aldus de organisatie.

Een kaartje kost 21,99 euro en bestel je via deze link.


Meer over Kopjek Liccen In Je Sportoutfit ontdekken?

Kopjek Liccen In Je Sportoutfit discotheken

Bovenstreek , Groningen

Bekijk meer:discotheken

Lees ook

line-up stadspark live

Vet! Dit is de line-up voor Stadspark Live 2020

Na een súpergeslaagde editie van vorig jaar, kunnen we dit jaar ook weer drankjes en dansjes doen bi...
café

Dit is het beste Groningse café van 2019 volgens de Café Top 100

De Misset Horeca Café Top 100 van 2019 werd op maandag 18 november gepresenteerd. Superspannend, maa...
Happietaria

Eten bij Happietaria is eten voor het goede doel

Al vijfentwintig jaar een fenomeen in Groningen: pop-up restaurant Happietaria. Hier kun je (superle...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.