Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker een potje vrij-en in DOT?

Door Sharon Bremer 4 september 2019

Het leukste aan de vrijdag? De vrijdagmiddagborrel! En laat DOT bij uitstek een muy bien locatie zijn om met je collega’s of studiegenoten het weekend in te luiden. Dit weekend met een extra speciale vrijmibo georganiseerd door Wij Zijn Vrij-!

Al eerder bracht de organisatie dit feestje naar The Student Hotel en Het Groningse Terrassen Festival. Dit weekend (vrijdag 6 september) kun je ze vinden in DOT. “Deze editie wordt groter, gekker en nog beter dan wat je van ons gewend bent. Noteer ‘m dus maar in je agenda want dit is de vrijmibo waar je bij wilt zijn, omdat het stiekem gewoon een keihard feestje is. VRIJ-en in DOT wordt een combinatie van buiten en binnen; drankjes, hapjes, praatjes en uiteraard weer deejay’s voor de fijnste dansjes. Heerlijk man!”, laat de organisatie weten.

Handig om te weten

Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro, maar je kunt ook een groepsticket (een VRIJ-Kwartetje) kopen voor 25 euro. Kaarten bestellen doe je hier. Tippie van de redactie: alle vorige edities waren uitverkocht, dus als je zoiets hebt van ‘JA hier wil ik heen’ is het handig vast een ticket (of vier) te bestellen.

Het feestje begint om 17.00 uur, zoals het een goede vrijmibo betaamt. Het duurt tot 01.00 uur, dus lekker lang door. Je kunt muntjes kopen bij de DOT met zowel pin als cash om de ‘bo’ in de vrijmibo af te kunnen rekenen. En de muuuusica? Een mix van house, disco, classics en urban en uiteraard veel zwoele hitjes.


Lees ook

Dunkin

[VIDEO] De Dunkin’ Donuts is geopend!

Vanaf vandaag zijn de lekkernijen van Dunkin' Donut ook in Groningen te krijgen! Niet alleen liggen ...
Ikea

Aha! Daarom hebben de spullen van IKEA zulke gekke namen

IKEA Groningen is vanaf vandaag (4 september) weer officieel geopend. Feest! Ze zijn eigenlijk helem...
eten

Een keer wat anders? 7 x vegetarisch eten in Groningen

Ben je vegetariër, flexitariër of een vleeseter die gewoon een keer op de vegetarische tour wil? Wel...

Meer over DOT Groningen ontdekken?

DOT Groningen restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Vrydemalaan 2, Groningen

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.