Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaart en stift in de aanslag: er komt een Gronings Kampioenschap Bingo

Door Sharon Bremer 25 juni 2020

“Groot, Groter, Grootst”, zo omschrijft organisator Treasure Events Groningen het Gronings Kampioenschap Bingo. Vergeet de bejaardenhuisbingo, dit is het échte werk! Er wordt namelijk gestreden om een beker en de titel ‘Beste Bingospeler van Groningen’. Dat wil je winnen, toch?

Zet het maar vast in je agenda: het Gronings Kampioenschap Bingo is op 5 september in het clubhuis van Korfbalvereniging Club Brothers.

Zo werkt het

Er zijn in totaal zes rondes. Eén boekje voor zes rondes kost 9,50 euro en je mag per persoon met maximaal vier boekjes meedoen. Een extra boekje kost 1 euro. “Hierdoor kost het avondje puur plezier maximaal 12,50”, aldus de organisatie. “Verder zullen er geen prullen als prijzen zijn, dus het is zeker de moeite waard!”

Vol is vol, dus snel aanmelden is handig. Dat kan via de Facebookpagina of door een mailtje te sturen. Geef bij de aanmelding aan wie je bent en met hoeveel boekjes je mee wil spelen. Als de aanmelding binnen is krijg je een bevestiging en een Tikkie van de organisatie.

Nóg meer evenementen

Treasure Events Groningen is lekker op dreef met de leuke evenementen! Er staan er namelijk nog meer op de planning voor deze zomer. Zo organiseren zij een nieuwe editie van Where’s Waldo én komt er een nieuwe ronde met Treasure Hunts. De datum van deze evenementen is nog niet bekend, maar hou indebuurt in de gaten!


frankrijk groningen

Op vakantie in Groningen: hier is het nét of je in Frankrijk bent

Op vakantie naar het buitenland zit er voorlopig -waarschijnlijk- niet in, want: corona. Maar wist j...
bisque

Een nieuwe hotspot in Grunn! Dit komt er op de plek van restaurant Alice

Daar worden we blij van: nieuwe culinaire pareltjes in onze stad. Er is weer een nieuwe voor op de l...
Local Anthon

Leuk volgens local Anthon: ‘Een kaasplankje als voorgerecht en een kratje bier als toetje’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont, werkt of leeft kent vaak de allerbe...

adv.