Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is vegan eten eigenlijk wel lekker? Kom proeven!

Door Sharon Bremer 9 oktober 2019

Het is helemaal van deze tijd: bewust bezig zijn met wát je eet en rekening houden met het eten (of helemaal niet eten) van dierlijke producten. Of het als flexitariër, vegetariër of vegan is, misschien niet eens voor jezelf maar iemand in je omgeving, je bent er vast weleens mee bezig geweest. Toch zijn veel mensen nog een beetje kritisch over vegan eten – want, is dat wel lekker? 

The Green Shift heeft daar een oplossing voor gevonden: je kunt het aankomende zaterdag (12 oktober) vegan eten komen proeven bij de Jumbo Foodmarkt! “Jumbo Foodmarkt Groningen heeft een mooi en ruim assortiment met vegan producten”, aldus organisator The Green Shift. “Kom het zelf zien, en vooral proeven! Samen met Jumbo organiseren wij een vegan proeverij waar een selectie van het vegan assortiment te proeven is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vegan ijs, kaas en yoghurt.”

Korting!

Niet alleen kun je proeven of vegan producten voor jou zijn weggelegd of niet, je krijgt ook nog eens de hele dag 25% korting op het hele assortiment vegan producten. Kijk, da’s win-win. De proeverij is te vinden in de winkel en bij La Place (da’s dus de Jumbo bij de Euroborg – ehh, het Hitachi Capital Mobility stadion) en begint om 12.00 uur. Rond 17.00 uur worden de laatste vegan lekkernijen uitgedeeld.


Meer over Jumbo – Boumaboulevard ontdekken?

Jumbo – Boumaboulevard boodschappen

Gesloten08:00 - 22:00

Boumaboulevard 525, Groningen

Bekijk meer:boodschappen

Lees ook

Vegan

Nu ook vegan macarons in Groningen

Vegan is tegenwoordig helemaal hip en happening. Logisch, want als we allemaal een beetje bewuster m...
eten

Een keer wat anders? 7 x vegetarisch eten in Groningen

Ben je vegetariër, flexitariër of een vleeseter die gewoon een keer op de vegetarische tour wil? Wel...
Vegan Junk Food Bar

Groningen ‘wint’ een Vegan Junk Food Bar

De naam zegt het al: de Vegan Junk Food Bar is een plek waar je een lekkere vette hap kunt krijgen, ...

adv.