Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x evenementen dit weekend in Groningen

Door Sharon Bremer 4 oktober 2019

Nog geen idee wat je gaat doen dit weekend? Bereid je maar voor op keuzestress, want er staan nogal wat leuke dingen op het programma. Feestjes, evenementen, festivals… Leuk! Wij zetten een paar gezellige evenementen voor je op rijtje.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Wijnfestival

Bereid je voor op heel veel wijntjes en gezelligheid, want dit héle weekend (van 4 tot en met 6 oktober) staat de Aa-kerk in het teken van het Wijnfestival. Een ticket kost in de voorverkoop 17,50 euro en aan de deur 20 euro. Dit is inclusief proefglas, garderobe en vier muntjes. Je kunt dus gelijk een glas wijn of hapje uitkiezen.

Club40+ The Evening Party

De herfsteditie van Club40+ The Evening Party is vrijdag 4 oktober te vinden in Club Kokomo.  “Voor de ‘ongeveer 35-plusser’ en iedereen die dat begrijpt”, aldus de organisatie.  Het feestje begint om 19.00 uur en is rond 01.00 uur afgelopen. Kaartje aan de deur kost 16 euro, in de voorverkoop 13 euro. Hier kun je ze bestellen!

Fc Groningen

Geen zin in een feestje, maar wel in een biertje onder het genot van (hopelijk) een goede voetbalwedstrijd? Vrijdag 4 oktober speelt FC Groningen tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd begint om 20.00 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Een kaartje koop je hier!

Ongehoord

Nóg meer te doen op vrijdagavond: in Simplon is het feestje Ongehoord. Het begint om 23:55 en duurt tot ongeveer 05:00. De line-up bestaat uit Ongehoord Residents en een kaartje kost 3 euro in de voorverkoop.

Standup Economics Festival

Zondag 6 oktober nog niks op de planning staan en zin om lekker te lachen? Bezoek dan het Standup Economics Festival in de binnenstad. Het Financieele Dagblad en Viacom’s Comedy Central maken grote economische onderwerpen inzichtelijk met scherpte en humor. Want de economie kan wel wat comedy gebruiken! Op zes verschillende locaties in de binnenstad van Groningen ondervragen comedians topeconomen scherp in shows als ‘Zo sloop je de wereldhandel in 3 eenvoudige stappen’, ’17 Miljoen sukkels’, en ‘Dan had je maar in Blaricum geboren moeten worden’. De line-up bestaat naast Jörgen Raymann, Tex de Wit en Raoul Heertje onder anderen ook uit Anne Neuteboom, wetenschapsjournalist Eveline van Rijswijk, econoom Heleen Mees en minister Eric Wiebes.

Paradigm

Zaterdagavond 5 oktober is het tijd voor Paradigm: The Beginning x Taped – The Warehouse Rave. Het feestje vindt plaats in het Zeefgebouw aan de Energieweg 10 en de line-up bestaat onder andere uit Thee J Johanz, Luna, Pavo, Human Resource en Lucien Foort.

LOFT x Super-Sonic Jazz

Zaterdagavond 5 oktober is het tijd voor LOFT: het beruchte tweewekelijkse feest in Vera Groningen. Residents Duke Hugh, Pushin Wood, Black Dynamite en St. Bastian werken samen met Vera om er een toffe ​​clubavond van te maken. In de line-up staan: GreyHeads, Megami, KC The Funkaholic, Tenzers, Black Dynamite, Pushin Wood, Duke Hugh en St. Bastian. Een kaartje kost 5 euro.

Fijn weekend!

Lees ook

9 x deze bijzondere huizen wil je niet missen tijdens de NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 5 oktober 2019 vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats! Grijp de kans om die dag tussen 11...
kattenfilmpjes

Yes! Kattenfilmpjes kijken in Het Groninger Forum kan weer

Vrijdag 4 oktober is het Dierendag! En hoe kun je dat beter vieren dan een uur lang de leukste katte...
winactie

Winactie! Maak kans op een indebuurt-stedentrip

Voelt de zomervakantie voor jou ook als lang geleden? En heb jij zin om er lekker even op uit te gaa...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.