Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x dit is er dit weekend te doen in Groningen

Door Sharon Bremer 6 september 2019

Wat is Groningen toch een fijne stad! Er is áltijd wat te doen. Zoals dit weekend bijvoorbeeld, waar je de keuze hebt tussen feestjes, musea of sportevenementen! Of gewoon allemaal? We zetten een aantal leuke weekendtips voor je op rijtje!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Ongehoord

Ongehoord met Deejay Irie is vrijdag 6 september in Simplon. ’t Feestje begint om 23.59 uur en duurt tot 05.00 uur. Kaartje kost maar drie euro in de voorverkoop! Haal je hierrr. De muziek? Volgens het evenement zelf: “Techno, Acid, UK Garage, Footwork, Breakbeat, Jungle, Bass, Dubstep, Trance, House and everything in between.”

Kickboxing event bij Balili

Bij Sportcentrum Balili aan het Hoendiep organiseren ze dit weekend een boxing and kickboxing event. Voor als je een keer iets anders wil in je weekend! Daarnaast is het ideaal om kennis te maken met de sport én een kijkje te nemen in de sportschool. Zaterdag 7 september begint het om 15.00 uur, zondag 8 september begint het om 18.00 uur. Een kaartje voor twee dagen kost 25 euro in de voorverkoop (kun je gewoon aan de balie halen) of 35 euro aan de deur op de dag zelf.

Baila Straatdans Festival

Komende zaterdag (7 september) is de derde editie van het Baila Straatdans Festival. “Deze editie wordt opgedragen aan Earl Blijd die zijn 40-jarig jubileum viert in het vak!”, laat de organisatie weten. Op verschillende locaties in de stad en bij verschillende dansscholen worden optredens gegeven. Hierrr vind je het hoe, wat en waar.

Posted by Earl Blijd on Saturday, 24 August 2019

Dance & Hardstyle in the park

Nog meer te doen deze zaterdag: Dance & Hardstyle in the park. In het Stadspark, om precies te zijn. We hebben het vorig jaar moeten missen, maar dit jaar zijn ze terug met een vernieuwd concept. De beste Dance, Urban, Hardstyle, Hardcore DJ’s & live acts staan zaterdag 7 september klaar voor de liefhebber om het festivalseizoen in stijl af te sluiten. Tickets bestel je hier!

Sundays are for Dancing

Heb je zaterdag al plannen? Niet getreurd, Groningen zou Groningen niet zijn als er op zondag niet ook iets te doen zou zijn. je kunt zondag vanaf 16.00 uur losgaan bij Sundays are for Dancing: September edition op het terrein van EM2 Groningen. Het feestje duurt tot 02.00 uur. De line-up is als volgt:Thelonious, AliA, Emil Srish en Dubtato. Kaartje kost een tientje en bestel je hier. Let op! Er is een minimumleeftijd van 21 jaar.

View this post on Instagram

Sundays are for dancing. Next edition. September 8th

A post shared by EM2 (@em2_venue) on

TKP Tocht van Groningen 2019

Zin in iets sportiefs? Om zelf mee te doen, of gewoon te kijken? Ga dan naar de TKP Tocht van Groningen op zondag 8 september. De achtste editie van deze fietstocht, welteverstaan. Nadat iedereen de sportieve uitdaging vervuld heeft start de Pastaparty bij het Stadslab op de Suiker. Ook is er live muziek, een bikepolo demonstratie, jeu de boule en een speciaalbierbar.

Fijn weekend!

Lees ook

Dot

Lekker een potje vrij-en in DOT?

Het leukste aan de vrijdag? De vrijdagmiddagborrel! En laat DOT bij uitstek een muy bien locatie zij...
Dunkin

[VIDEO] De Dunkin’ Donuts is geopend!

Vanaf vandaag zijn de lekkernijen van Dunkin' Donut ook in Groningen te krijgen! Niet alleen liggen ...
Schoolvakantie

Nu alweer zin in vakantie? Op deze data vallen de schoolvakanties in Groningen

De scholen zijn nog maar net begonnen, maar we kijken nu al uit naar de volgende vakantie. Op welke ...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.