Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is er wél te doen tijdens Pasen 2020 in Groningen

Door Sharon Bremer 9 april 2020

Ook Pasen ziet er anders uit dit jaar door de coronacrisis. Op bezoek gaan bij vrienden en familie, lekker eten in een restaurant of er even op uit gaan met het gezin zit er dit jaar niet in. Maar deze dingen kun je nog wél doen tijdens Pasen 2020 in Groningen!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Online pubquiz

Iéts voor het paasweekend, maar alsnog leuk: vrijdag 10 april wordt de allereerste live pubquiz uitgezonden vanuit Stadslab. De leukste quizmasters uit Groningen zullen jullie kennis testen door verrassende en uitdagende vragen te stellen in verschillende rondes via een livestream vanuit de studio in het Stadslab Groningen.

Posted by Stadslab Groningen on Monday, 6 April 2020

Feestje!

Op vrijdag 10 april brengt Club Guy & Roni de festivalhit Mechanical Ecstasy naar een scherm bij jou in de buurt. Met een live ZOOM-meeting waarin professionele videobeelden van Mechanical Ecstasy at Lowlands worden gemixt met een MC (maker Guy Weizman zelf) en een DJ van OOST. Trek je favoriete outfit aan, maak een dansvloer in je huis en doe mee met de online party!

Posted by Club Guy & Roni on Tuesday, 7 April 2020

Bestel iets lekkers

De horeca ligt op zijn gat, dus helaas kan je niet gezellig gaan lunchen bij een leuk restaurantje. Maar waarom haal je het restaurant dan niet gewoon jouw kant op!? Er zijn genoeg ondernemers die er het beste van proberen te maken. Ook tijdens Pasen staan ze voor je klaar om je even te verwennen. Bij TOET kun je heerlijke paasbrownies bestellen – en die worden ook nog eens thuisbezorgd! Hier vind je een lijst met álle Groningse restaurants met een speciaal bezorg- of afhaalmenu.

 

Simplon livestream

Ook Simplon is de komende weken dicht. Maar niet getreurd, want de dj’s draaien speciaal voor jou via de livestream! Dus sluit Netflix af, druk die Playstation uit en plop een biertje open. In een kleine setting zie je de feesten gewoon in je eigen huiskamer, zelfs op de oorspronkelijke datum dat het eigenlijk in Simplon had moeten plaatsvinden.

Posted by Simplon on Wednesday, 1 April 2020

Agenda

▸ 3 april: Ongehoord
▸ 4 april: Bassface Community
▸ 9 april: Homebase Groningen
▸ 11 april: Sputnik Hardbass
▸ 17 april: 303 Acid
▸ 18 april: Wildernis
▸ 24 april: Yowsah
▸ 26 april: Roodkopje

Denk aan elkaar

Foto | AD

Er zijn veel mensen erg eenzaam op het moment, ook – of misschien vooral – tijdens feestdagen zoals Pasen. Maak daarom een tekening onder het raam van opa en oma, doe een knutselwerkje door de brievenbus van die eenzame buurman of zing een liedje onder het raam bij een verzorgingstehuis. Denk aan elkaar!

Lees ook

pasen 2020 groningen

Dit wordt het weer tijdens Pasen 2020 in Groningen

Pasen 2020 staat voor de deur en we zijn natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar het weer voor komend ...

Handig om te weten: deze Groningse restaurants bezorgen (of hebben een afhaalmenu)

Hapje eten buiten de deur? Dat zit er helaas voorlopig niet in. Gelukkig zitten de Groningse horeca-...
Groningse 30 seconds

Lekker binnen: 5 x tips om dit weekend door te brengen in tijden van sociale onthouding

 Normaal trakteren wij je elke vrijdag op de allerleukste weekendtips, maar vandaag hebben we toffe ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.