Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Dit is de line-up voor Stadspark Live 2020

Door Sharon Bremer 21 november 2019

Na een súpergeslaagde editie van vorig jaar, kunnen we dit jaar ook weer drankjes en dansjes doen bij Stadspark Live. De organisatie maakte vandaag de line-up van dit toffe festival bekend. En potverdorie, dat zijn nogal wat namen!

Niemand minder dan The ScriptKensingtonIggy Pop en Passenger zijn bevestigd. Waar we vorig jaar Sting van internationale allure op het podium konden bewonderen, heeft de organisatie nu ‘Godfather of Punk’ Iggy Pop naar Groningen weten te halen. Daarvoor krijgen ze niet één, maar twee duimpjes omhoog. Maar ook van The Script (vet!), Kensington (altijd goed!) en Passenger (genieten!) worden we heel blij.

Wie, wat, waar?

Zet het dus maar snel in je agenda: Stadspark Live is op 2o juni 2020 op de drafbaan in het Stadspark. De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt. Bert Visscher is met ál z’n energie de presentator op het hoofdpodium. De kaartverkoop start op 23 november en een kaartje kost 59.50 euro. Meer info vind je hier!

Rolling Stones

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgden Mojo en Groningen op 22 juni 2019 samen voor meer muziek in het Stadspark. De afgelopen decennia bleef het relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen. De eerste editie was volledig uitverkocht. Dat smaakt naar meer!


Lees ook

gastredacteur

Word jij onze nieuwe gastredacteur?

Ja, je leest het goed! Wij van indebuurt Groningen zijn op zoek naar gastredacteuren. Samenwerken me...
marley

Binnenkijken bij het compleet verbouwde kantoorpand van Marley en Ralph

Met de juiste blik, creativiteit en een héleboel doorzettingsvermogen kun je elk gebouw omtoveren to...
lettertype

Groningen krijgt een eigen lettertype: Gronika

Tijdens het innovatiefestival Let's Gro afgelopen weekend werd de nieuwe huisstijl van Marketing Gro...

Meer over

Doen

adv.