Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dé nieuwe uitgaanshype Microclub is terug in Groningen (+ win kaarten!)

Door Sharon Bremer 12 februari 2020

Geen zin om tot midden in de nacht te wachten tot je uit kan gaan? Speciaal voor alle twenty en thirty somethings in Groningen komt De Microclub op 15 februari naar LOLA. Ja, lekker op tijd, want het feestje begint om 20.00 en duurt tot 00.30 uur. Extra leuk: indebuurt mag 2 x 2 kaarten weggeven!

De Microclub is speciaal voor alle 23+ers in Groningen die wél willen dansen, maar niet pas om middernacht de stad in willen. Waar je tien jaar geleden in de vroege uurtjes de Blauwe Engel in strompelde, krijg je nu steeds vaker de behoefte om iedereen een knuffel te geven, thuis een afzakkertje te nemen en op tijd je bed in te duiken.

Dansen!

Maar wat je eigenlijk het liefste wilt, is meteen doorgaan naar de dansvloer! Gewoon een paar uurtjes de week van je af dansen. Geen standaard borrel, wel een clubavond om helemaal in op te gaan. En dan rond een uurtje of 0.30 uur weer naar huis, zodat je nog wat aan je weekend hebt. Goed idee, maar waar?

LOLA

Op zaterdag 15 februari komt De Microclub naar LOLA. Het feestje begint om 20.00 uur, dus je kunt meteen na de borrel of diner de nacht in dansen! Een clubavond met funky- en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

Wie, wat, waar?

Een kaartje kost 11,45 euro en kun je hier bestellen. Let op! Met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00 uur binnen zijn, dus zorg dat je op tijd bent! LOLA vind je aan de Pelsterdwarsstraat 11. Het feestje begint om 20.00 uur en is rond middernacht afgelopen. Ben je vroeg? Dat komt goed uit! De eerste 25 microclubbers krijgen een gratis drankje. De leeftijd is 23+. De line-up bestaat uit Microclub Melodies – gegarandeerd feest!

Win kaarten!

Wil jij graag heen? Superleuk! Wij mogen 2 x 2 plekken op de gastenlijst weggeven, dus met een beetje mazzel kun jij gratis en voor niets heen. Het enige wat jij hoeft te doen is onder dit bericht op Facebook iemand te taggen met wie jij een dansje wil wagen op 15 februari. Vrijdag maken we de winnaars bekend via Facebook, dus hou je meldingen goed in de gaten 😉


Lees ook

Yourdailyteacup

Nieuw! Deze toffe theewinkel opent binnenkort in Groningen

Goed nieuws voor theeliefhebbers! Groningen is binnenkort een heuse theebelevingswinkel rijker: Your...
miranda

Binnenkijken in de huiselijke jungle van Miranda: ‘Het begon met één plant’

Soms worden we uitgenodigd in páreltjes van huizen. De inrichting lijkt rechtstreeks uit een woonmag...
Bevrijdingsfestival Groningen 2020

Roxanne Hazes komt naar het Bevrijdingsfestival 2020 in Groningen

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft vandaag bekendgemaakt wie de Ambassadeurs van de Vrijheid zijn...

adv.