Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De grote opening van het Groninger Forum gaat er zó uitzien

Door Sharon Bremer 13 november 2019

We wachten er al een tijdje op: de opening van het Groninger Forum. Want dat enorme gebouw staat zo lekker prominent te pronken in de binnenstad, dat we nu toch wel érg nieuwsgierig zijn naar de binnenkant en het beloofde uitzicht vanaf het dakterras. En die opening is al sneller (en groter!) dan je denkt!

Op vrijdag 29 november, om 17.00 uur, is de officiële opening. Vanaf dat moment is er 24 uur lang feest in het Forum! Zo zijn er allerlei optredens, kun je gamen, dansen of films kijken, is er een talkshow en kun je de zonsopgang bekijken op het dakterras.

Het programma

Vanaf het grote openingsmoment mag iedereen (ein-de-lijk) het Groninger Forum in. Geniet van muziek op de begane grond of bezoek één van de schrijvers, zoals Ronald Giphart of Nico Dijkshoorn. En wat dacht je van samen ontbijten tijdens de Mad Hatter Tea Party op zaterdagochtend? Of ga naar de film in één van de bioscoopzalen. Keuze genoeg! CatVideoFest de eerste keer gemist? Geeft niets! Je kunt tijdens de opening gewoon nog een poging wagen op vrijdag én zaterdag. Liever meezingen met bekende klassiekers? Ga dan naar de Grease sing-along. Er is genoeg te doen tijdens de opening van het Forum! Het hele programma bekijk je hier.

opening forum
Foto | Groninger Forum

Lees ook

Forum

3 x werken in het Groninger Forum

In november is het zover, dan gaan de deuren van het Groninger Forum ein-de-lijk open! Zijn jullie o...
Groninger Forum

Het Groninger Forum van heel dichtbij (én van binnen!)

Nog maar even, en dan wordt één van de grootste gebouwen van Groningen geopend: het Groninger Forum....
opent

Jaaa, wij weten wanneer het Groninger Forum opent!

Het plan ligt er al járen, de bouw duurt inmiddels ook al lang genoeg en veel verder dan 'de opening...

adv.