Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x evenementen dit weekend in Groningen

Door Sharon Bremer 20 september 2019

Nog geen idee wat je gaat doen dit weekend? Bereid je maar voor op keuzestress, want er staan nogal wat leuke dingen op het programma. Feestjes, evenementen, festivals.. En het wordt ook nog eens heel lekker weer! Wij zetten een aantal leuke evenementen voor je op rijtje.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Kadepop

Zaterdag 21 september is het tijd voor Kadepop! Vanaf 14.00 uur is het terrein bij de Oude Suikerfabriek en EM2 (Suikerlaan 15) voor je geopend voor een superleuk feestje. Dat betekent: zowel binnen als buiten. Ook de line-up belooft veel goeds: onder andere Jett Rebel, Ten Times A Million, Sheila And The Kit en Pat Smith komen optreden. Kaartje koop je hier!

Secret Fields Festival

Kijk, daar begint het al met de keuzestress: zaterdag is ook Secret Fields Festival aan de Oude Roodehaansterweg. We love feestjes! Met artiesten als Billy the Kid, Sam Feldt, Frenna en KrisKross belooft dat ook een mooi feestje te worden! Een kaartje kost 38,50 en haal je hier.

View this post on Instagram

Het festival weer komt eraan!!!!!

A post shared by Secret Forest Festival (@secretforestfestival) on

FC Groningen

Zaterdagavond speelt de Trots van het Noorden tegen PEC Zwolle in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De wedstrijd begint om 19.45 uur. Ga jij onze boys supporten? Een kaartje bestel je hier!

Fetishdreamz

Even een feestje van een hele andere orde: The Fantastic 4 – Fetishdreamz in Huize Maas. Een heus festisjfeest waarbij de dresscode leer en latex is. Iedereen is welkom want het wordt een feest vol passie en een feest waar je jezelf kan zijn, zo meldt de organisatie. Er zijn allerlei optreden en je ticket is inclusief hapjes en drankjes.

40UP

“Het leven begint pas echt bij veertig!”, aldus de organisatie achter 40UP.  Daarom hoort ’t evenement ook in dit rijtje feestjes thuis. 40UP is er voor alle mensen die graag uit hun dak gaan op de fijnste disco, danceclassics en golden oldies en voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan. Tickets bestel je hier!

View this post on Instagram

De enige luxe die écht belangrijk is! 💎

A post shared by 40UP (@40up.nl) on

Hardattack

Na een zeer geslaagde 1e editie kon een 2e editie van Hardattack (18+) niet uitblijven. Komende zaterdag, op 21 september kun je genieten van artiesten als Sebastian Dubois, Home-R, Mardu, GMF en Dj Baggio. “Kunnen de bezoekers na het festival op de Roodehaan (5 min afstand) nog even doorknallen”, aldus de organisatie. Tot 23:59 is de entree gratis, daarna 3 euro. Locatie: Graanfabriek.

𝗛𝗮𝗿𝗱𝗮𝘁𝘁𝗮𝗰𝗸 𝟮𝟭 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿Na een zeer geslaagde 1e editie kon een 2e editie natuurlijk niet uitblijven. A.s. zaterdag…

Posted by Hardattack on Wednesday, 18 September 2019

Fijn weekend!

 

Groningen Weer


Lees ook

World Cleanup Day

Niet vergeten: morgen is het World Cleanup Day

Steek je handen uit de mouwen, want morgen gaan we met z'n allen de wereld een stukje schoner maken ...
make holland great again

BNNVARA geeft gratis training ‘levensreddend handelen’ in Groningen

Een maand geleden startte het programma Make Holland Great Again op BBNVARA. Sahil Amar Aïssa werkt ...
Barbecue

Haal de barbecue maar van stal, want hij kan dit weekend weer aan

Het wordt deze week nog even fris, maar de weersvoorspelling voor zaterdag en zondag ziet er heel go...

 

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.