Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Kattenfilmpjes kijken in Het Groninger Forum kan weer

Door Sharon Bremer 2 oktober 2019

Vrijdag 4 oktober is het Dierendag! En hoe kun je dat beter vieren dan een uur lang de leukste kattenfilmpjes te kijken? Precies! Na het grote succes van de voorpremières op Wereld Kattendag zijn er twee extra (en voorlopig laatste) voorstellingen van CatVideoFest aan het programma toegevoegd. Kun je bij zijn!

Ruim een uur lang naar de leukste kattenfilmpjes kijken – hallo, waarom heb je nog geen kaartje besteld? Elk jaar stelt organisator CatVideoFest uit honderden uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Het resultaat zie je aankomende vrijdag in zaal 2 van het Groninger Forum. CatVideoFest draait om vier verschillende tijden: 16.00 uur, 17.45 uur, 19.30 uur en 21.15 uur.

Goed doel

Als je een kaartje koopt voor het kattenfestijn heb je niet alleen zelf gegarandeerd een leuke avond, je helpt er ook nog eens poezenbeesten mee. Een deel van de inkomsten van CatVideoFest gaat naar De Poezenark in Oudezijl, Groningen, voor de opvang van katten en dierenwelzijn! Een kaartje kost 6 euro, en bestel je hier!


Meer kattennieuwtjes?

Kattendag

19 x een ode aan Groningse katten met een eigen Instagram-account

Het is Internationale Kattendag! Hoe kunnen we dat beter vieren dan door onze eigen Groningse poezen...
Groninger van de week

Lisa wil alle katten van Groningen in kaart brengen

Groningen heeft van een heleboel dingen heel veel. Veel studenten, terrasjes, fietsen, feestjes en.....
vrijdag

Vrijdag de 13e! Dit zijn de liefste zwarte katten van Groningen

Het is vrijdag de dertiende! Goed idee om daarom alle Groningse zwarte katten in het zonnetje te zet...

adv.