Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaaa! Universiteitskat Professor Doerak begint een eigen kattenoppasservice

Door Sharon Bremer 5 december 2019

Vandaag kregen wij een heel leuk mailtje in de indebuurt-inbox! Universiteitskat Professor Doerak is een eigen, professionele kattenoppasservice begonnen. Oké, niet professor Doerak zelf natuurlijk, maar z’n baasjes Sandra en Ekko.

“We werden regelmatig door familie, vrienden, buren en onze Instagramvolgers gevraagd om voor hun kat(ten) te zorgen wanneer zij op vakantie waren”, vertellen Sandra en Ekko. “Aanvankelijk deden we dat op een ad hoc-basis maar we werden steeds vaker gevraagd. Daarom zijn we sinds kort een officiële kattenoppasservice begonnen!”

Oppas tijdens vakanties

“We merkten dat het ons heel veel voldoening gaf om zoveel tijd te besteden aan katten en daarom zijn we op het idee gekomen om een kattenoppas in Groningen te starten. We hebben vele jaren ervaring met kattenoppas en merkten tijdens onze eigen vakanties dat het soms lastig was om een betrouwbaar persoon te vinden die wilde oppassen. Ook voelden we ons soms bezwaard om vrienden, familie of buren te vragen om op te passen.”

Wie komen er oppassen?

Sandra en Ekko, 35 en 40 jaar oud. Kattenliefhebbers en professioneel oppassers. “We wonen en werken in de stad Groningen. Ekko is opgeleid tot cultureel antropoloog en Sandra heeft de PABO gedaan. Daarnaast zijn we een fulltime crazy cat couple en vormen het poezenpersoneel van Professor Doerak en onze andere drie katten: Tukkie, Sammie en Elmo. Wij hebben dus officieel de leukste baan ter wereld: we zijn kattenknuffelaars en krijgen er nog voor betaald ook!”

kattenoppasservice
Ekko met professor Doerak. Foto | professordoerak.nl

Lees ook

Kattendag

19 x een ode aan Groningse katten met een eigen Instagram-account

Het is Internationale Kattendag! Hoe kunnen we dat beter vieren dan door onze eigen Groningse poezen...
Groninger van de week

Lisa wil alle katten van Groningen in kaart brengen

Groningen heeft van een heleboel dingen heel veel. Veel studenten, terrasjes, fietsen, feestjes en.....
dierendag

Dierendag! Deze Groningse dieren wil je volgen op Instagram

Het is dierendag! Dé uitgelezen dag om je harige vriend een extra kipkluifje te geven of om je poes ...

adv.