Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken dicht bij huis! 5 x vacatures in Groningen

Door Sharon Bremer 7 december 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Groningen op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

AtHomeFirst Groningen

Wil jij aan de slag als administratief ondersteuner? AtHomeFirst Groningen heeft een parttime vacature. Het voeren van telefonische evaluatiegesprekken met cliënten zal in eerst instantie jouw hoofdtaak zijn. Het gaat dan om cliënten die schoonmaakondersteuning hebben gehad van één van onze huishoudelijke hulpen. Als je dit onder de knie hebt, zullen er structurele administratieve werkzaamheden onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Reageren op deze baan kan tot en met 7 januari.

Administratief Ondersteuner

Parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer over AtHomeFirst Groningen ontdekken?

AtHomeFirst Groningen thuiszorg

Vandaag gesloten

Semmelweisstraat 182, Groningen

Bekijk meer:thuiszorg

Vesta Woonforum

Creativiteit, passie, vakkennis, vernieuwing, klantgerichtheid… De medewerkers zetten zich elke dag opnieuw in om klanten te inspireren, te adviseren en te helpen woonwensen uit te laten komen! Bij Vesta Woonforum kun je aan de slag als financieel administratief medewerker. Om kans te maken moet je wel even reageren voor 7 januari.

Financieel Administratief Medewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer over Vesta Woonforum ontdekken?

Vesta Woonforum banken

Geopend10:00 - 17:00

Peizerweg 74, Groningen

Bekijk meer:banken

Coaches Rode Kruis

Van maandag t/m vrijdag ben je samen met een andere leider beschikbaar om zo’n 8 deelnemers te begeleiden op sociaal, sportief en geestelijk gebied. Dit betekent jezelf wegcijferen, om hen een onvergetelijk kamp te bezorgen. Je hoeft niet een perfecte christen te zijn, maar we verwachten van een leider dat hij eerlijk, open en transparant durft te zijn. Reageren kan tot en met 8 januari.

Sportkampen Coaches

Fulltime/parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer over Rode Kruis ontdekken?

Rode Kruis gemeente en lokale diensten

Atoomweg 28, Groningen

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

Noppies

Noppies is hét merk voor iedere zwangere vrouw en jonge moeder. Het merk ontwerpt, ontwikkelt, en verkoopt al vijfentwintig jaar zwangerschapskleding en baby- en kinderkleding. De winkel verkoopt haar artikelen wereldwijd via wholesale, eigen winkels en e-commerce platforms. Wil jij aan de slag als verkoopmedewerk(st)er? Reageren op deze baan kan tot en met 12 december.

Verkoopmedewerk(st)er

Parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer over Noppies ontdekken?

Noppies kinderkleding

Geopend13:00 - 17:00

Zwanestraat 6, Groningen

Bekijk meer:kinderkleding

Adviseur Human Resources

Speel jij als Adviseur Human Resources graag een significante rol in het begeleiden en coachen van het management in hun dagelijkse HR-praktijk? Weet je van aanpakken en heb jij ervaring met het ontwikkelen van organisaties en medewerkers? Ben jij iemand die veranderingen mede weet vorm te geven? Heb jij ervaring in het (bege)leiden van projecten en het initiëren, uitwerken en implementeren van HR-beleid en -instrumenten? Dan zijn zij op zoek naar jou! Reageren op deze baan kan tot en met 12 januari.

Adviseur Human Resources

Parttime - Geplaatst op 07 dec 2019

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.