Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x werken in de zorg in Groningen

Door Sharon Bremer 10 augustus 2019

Vorige week zochten we leuke banen in de horeca voor je op, nu kijken we naar leuke banen in de zorg! Want wat is er mooier dan andere mensen helpen? Er zitten vacatures tussen voor mensen met én zonder diploma! Dus ook als je geen verpleegkundige bent, kun je aan het werk in de zorg. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zorgadviseur

Het Zilveren Kruis zoekt zorgadviseurs. Als klantenservicemedewerker krijg je te maken met verschillende binnenkomende vragen omtrent zorgverzekeringspakketten, polisvoorwaarden, vergoedingen en betalingen. Ben jij communicatief sterk en heb je oog voor commerciële kansen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Solliciteren?

 

Zorgadviseurs gezocht!

Timing Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Hoorzorgmedewerker

Als hoorzorgmedewerker heet jij de klanten in Groningen met een glimlach welkom. Jullie doel? Zorgen dat iedereen goed kan horen. Je bent gastvrij en zorgt voor een prettig ontvangst. Jij bent verantwoordelijk voor de kleine verkopen en voor het maken van afspraken. Deze job kun je goed combineren met studie of een andere baan, ze zoeken namelijk iemand voor de zaterdag.

Solliciteren?

Hoorzorgmedewerker zaterdag (bij-)baan

Timing Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Koken in de zorg

Binnen een grote zorginstelling ben je samen met anderen werkzaam in de Centrale Keuken. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van grote- en kleine maaltijden. Dus als je van koken houdt én graag in de zorg wil werken, is dit dé perfect baan voor jou!

Solliciteren?

 

Kok grote zorginstelling Groningen

Timing Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

Bijbaan in de ouderenzorg

Je helpt ouderen en hulpbehoevenden zodat zij nog zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven leven. Hierbij moet je denken aan het verrichten van ADL-zorg handelingen zoals aan- en uitkleden, wassen en het aantrekken van steunkousen. Máár je werk is breder dan dit, je helpt jouw cliënten ook bij het delen en toedienen van medicatie, wondverzorging, bij het zwachtelen, katheterzorg, stomazorg, en het toedienen van insuline. Het werken met tilliften en rapporteren zijn tevens onderdeel van het werk.  Kortom: hele diverse taken, waarin je op verschillende manieren veel voor de ouderen kunt betekenen.

Solliciteren?

Klik hier!

Jeugdbegeleider

JADOS (Just A Different Operating System) is een stichting die het mogelijk maakt specialistische begeleiding te bieden aan (jong) volwassenen met autisme. Capito Wonen zoekt voor haar studentenhuis in Groningen op korte termijn een HBO GGZ begeleider voor gemiddeld  30 uur per week.

 

Solliciteren?

Klik hier!

Meer vacatures!

Werken

5 x werken in de zorg in Groningen

Vorige week zochten we leuke banen in de horeca voor je op, nu kijken we naar leuke banen in de zorg...
Kok

Artistieke banen en meer: 5 x werken in Groningen

Komkommertijd? Nee hoor, genoeg leuke banen voor het oprapen! In Groningen is er van alles te vinden...

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.