Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerst in de Herestraat: It’s all about Christmas is vandaag geopend!

Door Sharon Bremer 24 september 2019

Bereid je maar voor op een flinke kerstshopsessie, want It’s all about Christmas is vandaag geopend! Ja, de naam zegt het al: deze winkel staat volledig in het teken van kerst. Met negen verschillende kerstthema’s en meer dan tweeduizend kerstartikelen is hier voor iedere kerstliefhebber wat wils. 

Het team stylisten van It’s all about Christmas is hier de afgelopen weken druk bezig geweest met het inrichten en decoreren om alles zo ‘kerstig’ mogelijk te maken. En met succes! Als je de winkel binnenloopt waan je jezelf helemaal in kerstsferen. Verspreid door de winkel (boven én beneden!) vind je negen thema’s: blush, industrial, forest, happy, classic, rustic, nostalgic, frozen en graphic Christmas.

Happy Christmas

“De tinten en kleuren van de kerstdecoratie zijn op dat thema aangepast”, legt assistent-filiaalmanager Christina uit. “Zo heb je veel blauw en zilver bij de Frozen Christmas en veel goud en bordeauxrood bij het thema Nostalgic. Classis Christmas heeft meer zilver en rood en bij Rustic vind je meer kopertinten. En dan is er nog Happy Christmas”, lacht ze. “Met heel veel kleuren, bijzondere kerstballen en gekke figuurtjes!”

It's all about Christmas
Foto | It’s all about Christmas

Kerstsfeer

De afgelopen weken is er een vast team van vijf mensen aan de slag geweest in de winkel én kwamen er speciale stylingsteams uit de rest van het land om de winkel in te richten. Maar hebben de medewerkers zelf nog wel zin in kerst, nu ze al zolang tussen de kerstspullen zitten? “Ja, heel veel zin zelfs”, lacht Christina. “Dan is de hele Herestraat versierd en is de kerstsfeer compleet. Ik heb altijd al iets met kerst gehad. Het is een hele gezellige en knusse periode, vooral als het weer buiten slecht is.”

Christmas
Foto | It’s all about Christmas

Over It’s all about Christmas

Het is de eerste keer dat It’s all about Christmas in Groningen opent. De kerstketen is al sinds 1988 actief en heeft nog meer winkels in de rest van het land én in België. Dus voor al je kerstdecoratie hoef je nu niet meer ver van huis! Met meer dan 2000 artikelen (zoals een twerkende kerstman, haha!) is er voor iets wat wils.

kerstwinkel herestraat
Foto | It’s all about Christmas

Lees ook

Christmas

[VIDEO] Sneak peek! Binnenkijken bij It’s all about Christmas in de Herestraat

Confession five minutes: we zijn de dagen aan het aftellen tot kerst (nog 104!) en we hebben alláng ...
herfst

Dag zomer, hallo herfst: het is nu echt over en uit met het mooie weer

Dit weekend hadden we een heerlijke nazomer met temperaturen van 25 graden. Hopelijk heb je er van g...
boodschappen

Wow! Binnenkort kun jij voor maar 25 cent boodschappen halen bij deze supermarkt

Goedkoop boodschappen doen én voedselverspilling tegengaan: daarvoor kunnen we in Groningen binnenko...

Meer over It’s all about Christmas ontdekken?

It’s all about Christmas conceptstores

Gesloten10:00 - 17:00

Herestraat 48, Groningen

Bekijk meer:conceptstores

adv.