Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Iets om naar uit te kijken: deze nieuwe horecazaak opent (hopelijk) volgende maand

Door Sharon Bremer 15 april 2020

Het is nog even afwachten, maar als alles goed gaat (lees: als de horeca weer open mag) krijgen we er eind mei een nieuwe horecazaak bij in Stad! En het zijn geen onbekenden die de nieuwe zaak starten: Daan en Jesse kennen we al van FLFL in de Oude Kijk in ’t Jat en starten binnenkort met Kurrie in de Carolie. 

Kurrie, inderdaad. Zo gaat de nieuwe zaak aan de Carolieweg heten. Wat je er straks kunt krijgen? Curry’s, onder andere. Maar ook andere gerechten met invloeden uit verschillende eetculturen en -tradities, zoals Indiaas en Thais, meldt Oogst Groningen.

FLFL

Daan en Jesse kennen we natuurlijk van de ‘falafel-bakfiets’, waarmee ze elke vrijdag op de Vismarkt in Groningen stonden. “We stonden daar altijd met veel plezier verse falafel te scheppen, maar al snel was onze fiets een beetje te klein voor ons aantal klanten”, laten ze weten. En zo geschiedde: ze openden hun eigen FLFL in een prachtig pand aan de Oude Kijk in ’t Jatstraat.

Kurrie

Het gaat de jongens voor de wind. Ze kregen er zelfs een FLFL-stek bij in de Zernike Campus. Het gaat zelfs zó goed, dat ze nu een compleet nieuwe zaak openen: Kurrie. Een horecaconcept met ‘curry-achtige gerechten’ aan de Carolieweg voor afhalen en bezorgen. En als alles meezit, gaan ze eind mei open.


Pino Il Lago

Alle horeca dicht? Italiaanse Pino van Il Lago komt met ludieke do it yourself-actie

Een hapje eten in de stad zit er voorlopig niet in, dus daarom bezorgen veel Groningse restaurants d...
EM2

We lijken Rotterdam wel: we krijgen een héle toffe foodhall in Groningen

Poppodium EM2 op het Suikerunieterrein stopt met de organisatie van feesten en concerten. De plannen...
dyanthe

Alle handen verzamelen! Dyanthe maakt schilderijen van handen voor Groningse ziekenhuizen

De mooie initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond in deze gekke tijd, want we moeten elk...

adv.