Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Groningse trendsetters introduceren Another World bij Marquant

Door Sharon Bremer 3 december 2019

Creatieve en ondernemende Groningers, daar houden we van. Want die zorgen ervoor dat Groningen weer een stukje leuker, mooier en hipper wordt. Neem Cornelis, Lodewijk en Pieter, de creatievelingen achter kledingmerk Another World Clothing. Extra leuk: vanaf 3 december is de kleding van het merk ook te vinden in Groningen, nergens minder dan bij Marquant!

Het merk is bedacht en op de markt gebracht door Cornelis, Lodewijk en Pieter, drie vrienden die opgegroeid zijn in Groningen. Waarom Another World? “Omdat het Noorden vaak wordt gezien als het vergeten deel van Nederland op het gebied van mode”, laten ze weten. En daar willen de jongens verandering in brengen.

Launch

Dinsdagavond 3 december wordt de derde collectie van het kledingmerk welkom geheten in Groningen. Vanaf dat moment is het namelijk te koop in de winkel! Bij Marquant aan de Oude Boteringestraat kun je terecht voor dit écht Groningse kledingmerk. Dat vieren ze met een launch party in de winkel. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom voor een hapje, drankje, good vibes en een sneak peek van Another World Clothing.

Hip

De gezichten achter het merk willen hun visie, gecombineerd met de huidige trends, terug laten komen in de kleding. “We combineren de straatvisie en iconische stijlen die we een modieuze uitstraling geven met eenvoud en authenticiteit. We volgen de veranderingen op de voet. We zien dit als motivatie om mee te gaan met deze omschakeling en hierdoor blijven we verrassen.”


Meer over Marquant Groningen ontdekken?

Marquant Groningen kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Oude Boteringestraat 3, Groningen

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook

opening forum

Groninger Forum is open en wordt overspoeld met bezoekers

Het was een hele happening afgelopen vrijdag: de opening van het Groninger Forum. Of eigenlijk het F...

Naast pepernoten komt Van Delft ook met een kerstassortiment

Onze favoriete pepernotenwinkel heeft dit jaar iets nieuws: een kerstassortiment! De pepernoten blij...
Bonbini BeachClub

Nieuwe beachclub in Groningen: voortaan een enkeltje Paterswoldsemeer

Niet meer naar Aruba, St. Tropez of Ibiza, want zon, zee en strand komen gewoon deze kant op. Aan he...

adv.