Groningen

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Groningse ondergoedlijn timmert flink aan de weg: ‘Gewoon retegoede boxershorts’

Aangeboden door Zaccini 16 november 2020

We kennen allemaal de prijzige boxers en underwear van bekende Italiaanse designers. Maar wist je dat er ook een oer-Groningse ondergoedlijn is met een bijzondere Italiaanse naam? Bij Zaccini vind je Italiaanse flair en kwaliteit voor Hollandse prijzen. Het team gaat lekker! Zaccini lanceert deze maand een nieuwe campagne én een nieuwe website. 

De nieuwe campagne, ‘Zaccini Goes Dutch’ is het bekijken waard. De lijn bestaat uit de bekende retegoede boxershorts, maar dan met typisch Hollandse prints. Molens, Delfts blauw en koeienprint, daar kun je toch mee voor de dag komen?  

Filmen aan het Paterswoldemeer

De nieuwe zomercampagne werd gefilmd aan het Paterswoldsemeer en op een Groningse boerderij. Met als modellen gewone Groningse mannen en vrouwen. 

Lees verder onder de video

 

Kwaliteit en comfort

Het ondergoedmerk Zaccini bestaat al een aantal jaar. ”We gaan constant voor de beste kwaliteit ondergoed. Hiervoor gebruiken we hoogwaardig katoen met een beetje elastaan voor de perfecte pasvorm. De stevige elastische band zorgt voor comfort.” 

De Zaccini-collecties zijn altijd verrassend. Zo kun je je steeds op een makkelijke manier van stijl wisselen. Handig: de boxers kunnen gewoon in de wasmachine en de droogtrommel.

Ook leuk als cadeautje

De nieuwe, luxe Zaccini- cadeauboxen zijn een leuke tip voor de feestdagen. Dit jaar vind je in elke box mooie stijlvolle boxers in vier prints. Vanaf half november zijn ze verkrijgbaar in meer dan tweehonderdtwintig Nederlandse winkels, ook bij jou in de buurt. Klik hier voor een overzicht van verkooppunten.

Shoppen met korting

Wil je Zaccini eens uitproberen? Klik op de oranje button om naar de website te gaan. De lezers van indebuurt Groningen krijgen korting op hun eerste bestelling boxers. Gebruik de kortingscode indebuurt15 voor 15 procent korting.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Zaccini. Meer over Zaccini ontdekken?

adv.